Separate names with a comma.
@zippoo ulaganje u nekretninu je sigurica, trend je takav da uloženo neće samo odoljeti inflaciji, nego će i realno vrijednost porasti. A može se...
Ma gdje su ti silni neprodati stanovi? Na samom početku Covida su cijene malo stagnirale. Tako nešto se može ponoviti, ali neko značajno padanje...
Stanje nikad gore, a ne možeš ujagmiti parkinga kod tržnih centara (npr. u Zenici). Restorani prepuni, svi stolovi zauzeti, redovi na kasama...
Ja sam imao loše iskustvo. Kupio neki Hoco mobilni kompresor, bio je problematičan, dugo me zavlačili sa zamjenom, te nema na lageru, kasnije ih...
Samo Visa electron. Ali koliko se sjećam, bilo je 30 dana čekanja nakon primanja uplata, prije nego što se mogao novac povući na račun. Nije...
Ja sam tek u Svartalfheim-u, i svidja mi se sto za sada svijet djeluje zivlji. U GoW 2018 je sve nekako pusto djelovalo.
E to mi je drago čuti. Meni je tako bilo u GoW 2018, dok sam rješio ono govno Niflheim i kraljicu Valkyrija, ostale još 2x sitnice do platine.
Prekucah i ja GoW 2018, better late than never :D Bio sam skeptičan zbog značajnih odstupanja od GoW 1, 2 i 3, ali dobro je, uživao sam. Nije bez...
Forumski džemat rulez :) @ibran čestitam, predobar rad
Hitachi stara Takai serija, ubi. U komšiluku prijatelju Telefunken ide u defrost nekoliko puta dnevno. Ja još uvijek čekam da ulovim prvi defrost.
Bojler palimo preko noći, i to možda svaku drugu noć. Suđe se ne pere na ruke (za to imamo perilicu), tako da ne mora u svakom trenutku bit pun...
Ne znam za vas, ali mojoj hanumi ovo uopšte nije bilo mrsko :D
Vjerovatno ovisi o banci, ali u Unionu kosta samo jednokratno da se napravi kartica. Saltanje sredstava je besplatno, odradi se u roku od 10-20...
Ovo je zakon. Nigdje ne moras unositi podatke sa glavne kartice. Ako sta zelis naruciti, prebacis koliko treba sredstava adhoc na prepaid karticu,...
18 KM/l.