Separate names with a comma.
Sretan li je vozač, koji se isključivo bavi +- 0,5 l potrošnjom :D
Citao sam da nakon 30-te se % misicne mase u tijelu pocne prirodno smanjivati ako nisi narocito fizicki aktivan. Manje misica znaci manja pasivna...
Imas osjecaj da ti je opao secer, u ekstremnim slucajevima se ruke pocnu tresti? To se zove odsustvo metabolicke fleksibilnosti. Organizam postao...
Meni lično je neuporedivo lakše preskočiti doručak nego večeru. Vrtiš se oko posla, nemaš kako treba vremena misliti o hrani. A kasno popodne,...
@Haker Koliko dugo moraš postiti da bi upao u autofagiju ovisi o mnogo faktora. Koliko je obilat prethodni obrok bio, da li si imao fizičku...
Kako nema, proguglaj malo o autofagiji, izuzetno korisno, ne samo u svrhu mršanja.
Jedina prednost ovoga je što kasni obilni obroci opterete probavu noću, pa se odrazi na kvaliteti sna. Dokle god je unos iste vrste hrane, u...
Čitam na temi za taj Radarbot, haj rekoh da probam valja li išta. Od Travnika do Viteza ucrtano 8-9 radara i 2 patrole. Ništa od navedenog nisam...
Javim vam se, kad bude tura za Tuzlu. Neki dan sam po bratu slao ali samo do Zivinica.
12 KM/kg. Planirana je i barem jedna tura za Tuzlu/Živinice. A u Zenici sam svakog drugog vikenda :)
Drugovi, u ponedjeljak (24.06.) vozim turu borovnica za Sarajevo. Ako je neko iz SA slucajno zainteresovan za bio borovnice, mozete pisati u PP
Danas prekucao main story, ostala još ekspanzija/iki island za preći. Jako dobra igra, ko voli samurajsku tematiku.
Neko tamo blagodari na dopuni :p
Onda 1440p + upscaling na stabilnih 60fps u graphics modu. Ako ne moze to sa trenutnim naslovima ponuditi, bice taj pro flop.
Tesko iko ista konkretno moze za PS5 Pro reci prije release-a, dok ne vidimo sta u praksi nudi. Teraflopsi i procjena od 1,45 x PS5, machine...