Separate names with a comma.
Mubareći @selvin , da bude bez udesa, i kvarova aBd. Uživaj :)
I postavlja se pitanje, zasto da ti kupis taj strah? Nove dizne ne znaci da su sve boljke motora uklonjene. Pisao sam ranije, imao sam neku gresku...
Kupiš radije garsonjeru :D
Šta znači sređen motor? Kolega ima to godište cx5, mijenjao motor, pa ga opet handri. Moja je 2016., kupljena 2023., prešla kod mene nešto manje...
I kod nas indukcijska blago zuji kada su ringle uključene, tako je 4+ godina.
Doslo se u te godine :p
Kod mene je većina aparata u kuhinji/kupatilu Gorenje, sve kupljeno 2020. I svi osim nape su do sada imali po jedan kvar, kombinovana veš mašina...
Ja sam ps4 eru "preskočio", ima mnogo dobrih igara iz te ere koje želim igrati. Za tu svrhu je ps5 optimalan, pro nepotreban.
Trenutno igram Witcher 3. Ubio 150h, story progress mozda tek na 35-40% :)
Hvala svima, na kraju mi je povoljno ispao redmi note 13 pro, s 1,5g gare.
Hvala. Evo proguglah Exynos 1380 iz A35 vs Dimensity 6080, i Exynos je poprilicno u svakom smislu bolji. Mozda nadjem kakav dobar deal za A35
Raja, šta je trenutno najbolji bang for the buck, cjenovni rang 250 do maksimalno 300 KM? U obzir dolazi polovno "k'o novo" s garancijom. Recimo...
Ma radi se o ovisnosti o ugljikohidratima. Moja supruga ne moze jesti obrok ako nema hljeba/kifle/pitice, bilo cega.
Ima malo i do ljudskog preodgoja, discipline. Ja sam kafu poceo piti kada sam se ozenio, hanuma insistirala, do tada mi bila bljak, gorka, sto bih...
@Aldiin D3 bez K2. Do sada sam koristio Lake Avenue, a evo posljednji put sam uzeo Ostrovit. Omega je takodjere Ostrovit. Iskreno, gledam koji...