Separate names with a comma.
Dovoljno 2,5-3 metra udaljenosti za veću dijagonalu ;)
Samo mu dijagonala tukne :p
98p7k bi se kod nas mogao za 3100 nabaviti, uz malo čekanja. Ili neki žnj Fuego za 2950. Jesi li razmišljao o varijanti da uvezeš nekako?
A gdje si sve gledao?
Onda neka je sretno :) A naši svi kanali su zaista loši, čak i tzv. HD. Da nije utakmica i ramazanskog programa, tačno bih odjavio mojutv
De ti sačuvaj kutiju i provjeri kako si prošao s panel-lutrijom. Ima li mrtvih piksela/izraženog dse. Ako da, gledaj da to vratiš.
Još bi cpu infotech taj isti sigurno stoju i po-dvije povoljnije dao.
Mnogi kažu da su TCLovi C7K/C8K najbolji bang for buck, što se miniledova tiče. Bolje za isto novca uzeti tcl veće dijagonale nego manji sony :D
Miniled je tehnologija pozadinskog osvjetljavanja, nema veze s vrstom lcd matrice. Bio sam se nabrijao na doplatu za kakav oled u sklopu zamjene....
Stigao novi tv jučer. Vele da stari pripremim poslije vikenda, poslat će kurira. Sony, šta reći :) Novi tv ima impresivno tamnu crnu. Definitivno...
Kratak update: servis Markotić BL je uvažio reklamaciju na osnovu slika/videozapisa gore opisane pojave. Ponuđen mi je 75X85L kao zamjena. Svoj...
Ipak hvala. Testirao sam kod prijatelja i nema IR-a. Reklamirao sam ovlaštenom Sony servisu, poslao slike i video. Vele nisu se s time do sada...
Pozdravljam raju. Mrsko mi otvarati zasebnu temu, pa evo ovdje: Imam sljedeću situaciju sa Sony tv-om (KD-75XH8096): Primjetio sam u zadnje...
@zippoo jesi li bio u banci? Rješio?
@zippoo ukucaj u chatgpt, on ce ti naci kontakt mail adrese.