Separate names with a comma.
:D
I nas meth je sasvim slucajno plavkast :D Izvode svakakve gimnastike, kako bi prikrili da se radi o lcdu. Mnogi ljudi i danas kazu da kod njih...
Pa reci nam koji, gdje si kupio?
Ima i u SBK, tako mi rekose u poreznoj.
Hvala na izuzetnom doprinosu ovoj temi ;)
Sve ovisi o očekivanjima. Djurić bi (po mom nestručnom mišljenju, naravno) bio korisniji protiv defanzivnije postavljene ekipe, poput Sj. Irske,...
Igrači dosta solidni. Tatar obećava. Kad' smo zadnji put imali selektora da zna pogoditi s izmjenama?
I ja sam imao dobro iskustvo s plazmom. Ponekad kratkoročni image retention bude, to je sve. Sve se neprimjerenim korištenjem može pokvariti......
Vlasnici oleda se kunu da burn-in nije uopšte problem. Ali je preskupa igračka, da bi se "isprobalo." :eek:
Nakon koliko godina je propao? Je li barem 5 godina izdržao?
Imao si i NoBil, sada imaš MojSan? Koji je bolji? Cjenovno su otprilike tu negdje. Bio danas u salonu MojSan i pitao za popuste, Black Friday i...
Tv u teoriji može biti prevelik, ali u praksi će prosječnom čovjeku mnogo prije ponestati para, nego li slobodnog zida :) Mislim da po onim...
Podsjeća na Way of the Samurai za PS2
Ono u traileru je stvarno fantastično...
Za nekoga je ljetovanje da lezi, jede i pije po vazda na plazi, mozak na pasu. Nekome je to penzionerski, daj diskoteku. Neko voli obilaziti...