Separate names with a comma.
Ma kakva voda
Potpariš microfiber krpicu za cvike i tako brišeš, osim ako baš imaš fleke ili masno po monitoru onda IPA
Na stranu tech problemi. Brzinski copy-pasta coop cash grab side naslov sa zaljepljenim ER brandingom da mami fromsoft ovce. Besplatni community...
I dan danas pola stvari što su obećali nema u igri, od full fledged RPG naslova napravili sklepani GTA lite.
Fool me once.... Opet obećavaju brda i doline kao za CP2077. Čudi me da su još u biznisu ili ih GOG održava na životu.
Idealno.ba
Da nije lafina cijena, treba provjeriti, pik je to. Cijena jedna a kad pitaš odjednom nešto drugo (skuplje). Možda samo stavio tu cijenu da bude...
Pa tako je i u DE u retailu (Slim modeli 1160-1200eur), gamerock 1250eur, jedino FE model je jeftiniji(1120) ako je uhvatiš na NV store ili ako...
Svrbi ga novčanik, ja bez min 70-80% boost se ne češem. Uze 5080 "povoljno" nakon 5 godina stare 3080, i to samo zato što se može overclockati na...
7500F dostupan normala u DE, ne treba se zajebavati sa AliExpress. Umjesto 990 pro 1tb, za iste pare uzmeš 2tb hmb tlc kao nm790, 990 evo ili...
NV driver team postao skeleton crew, samo da ima svijetla koliko toliko. Jebe im se. Drug sa posla uzeo 6700xt dok su bile aktuelne, koristio...
Za jednu osobu dovoljno oko 300eur, da jedeš meso bukvalno svaki dan da se useres ko grlica. 1100-1200eur totalni osnovni troškovi, nemam auta...
470eur msrp u EU, začudo da je niža cijena jer treba da bude ~490. Nije da planiram kupiti, emulacija ftw za ovih par naslova kroz čitavu...
Ili sačekaj SD 8s gen4(lite verzija Elite) Poco F7 u Aprilu/Maju za još manje para, isti antutu kao stari full fledged gen3 F7 Pro, ali novija...