Separate names with a comma.
Ja sam na popustu uzeo 4k max gen2, bude vazda za 40-45eur, jedini brendirani tv stick sa 16gb. Xiaomi ima odnedavno 4k gen2, ali daljinski je...
Ja sam ugasio updejte preko exploita na mom 4k max gen2 prije mjesec dana i nabacio novi launcher, mogu mi ga dudlati. Za sada samo 'select'...
https://amzn.eu/d/ejoUaac Box plus 270 ili kakav 4k fire tv stick možda ako ćeš šta jeftinije samo bježi od 'select' modela jer ne podržava apk.
Nema pod tim brandom u EU to je samo Walmart ali ima Thomson, isto sve isti uređaji.
Pa došao sada na red da se DDR skalpuje. Klasika. Sljedeće hdd ili ssd opet, itd. u krug.
6400 compatibility je lutrija na ryzenu, to misli. Max 6200 i to nije zagarantovano.
Imaju voice changer u igri ne bi čudilo da naprave i real-time voip translate u budućnosti. Za prvu pomoć imaš eng. voiced emotes sa raznim titlovima.
Možda bolje otvoriti virtualnu debit za online. Revolut npr ili slična alternativa u BiH (ili možda Visa vaucher card) , ne moraš se zajebavati...
Što uopšte koristiš main account karticu online.
Mafia 2 DE je cash grab minimum effort barebones remaster (free modovi nude bolje "remastere" kad su u pitanju drugi IP zavisno koliko je igra...
Assault jeste beskoristan, sem dual primary guns i spawn beacon kao teamplay gadget. Support su trebali razdvojiti i dati assaultu healing da bude...
Može proći s obzirom da nema haosa svakih 5 sekundi i gine se od 2-3 metka, nema kad da netcode sere. Kad bi digli na 60hz to bilo odlično, jebiga...
Sve sem "large" conquest je meatgrinder u BF6, pravi CoD adhd gameplay, skoro isti je flow i na manjim CQ mapama. Što svaka mapa ima sve i jedan...
Baza valjda ista od BF6, redsec addon nekih 10gb ko vec ima igru.
Free to play, odvojen build najvjerovatnije, nema BF6 branding na RedSec.