Separate names with a comma.
Neka djeco fino se igrajte :lol: :lol:
I zamolio bih da se pravila pojasne jer ona igra RPG s metar ubijanja taj preglupi nacin igranja neka se ostavi za CoD-a jer kada igrate manje...
Posteno pasa moj, ja hocu samo slot rezervisan i spica sve :))
Hvala ti Juka drug moj naravno sve su to provale budalesanja daleko da su uvrede licne i sl. znaci zezancija,komedija izjava i svega tog :) ha...
Raja ovaj lik ja ne znam da li place kada ga ubijam i sl fkt neka mi neko da SC ako sam psovao i sl. to je kako bi mi rekli seljacka prica djecija...
Tako je Vedooo Zeleni je ukljucio no jos nema spotinga promjenile su se mape vise puta no jos nema Zelaa pravi toooo :))))
Ma HWB najjaci smo Jukina prva mapa i vidi ga bezobrazan :lol: :lol: dok ovaj Josse7 hmm koji cit :D :D :D
Intel + AMD
Pa sine kada spojis dvije Ati karte onda si Mr.Crosffire :D :D
Zeleni koji si ti dingospo :lol: :lol:
ja cu tebi preko racuna sve za bt i za server pa eto veceras ces mi ostaviti br racuna :))
Testirao sam sve i meni je najblji ping na i3d.net tako da sto se mene tice taj server ima moj glas :) 8)
Mlad si Collinseeee ja igram Online multipayera jos od CoD UO rifle only servera,Vanile WoW-a itd :)) skoro 10g hehe,a da ne pricamo lan derneka...
Hehehe da ne bude nema me i dodje ovaj pa dodje onaj ja ne znam nikog i uvijek pa to ti je s HWB-a e reko mene nema tamo no evo me u raji sada :D...
Samo reci koliko para i najbolji server uzmi i btw kickamo pored citera i nafakase teske kategorije XD XD peace out 8) 8)