Separate names with a comma.
PRO nema Hepa filter, pisao sam gore da samo modeli sa H u imenu imaju. S tim da se moze kupiti i postaviti, isti je za sve purifiere
Modeli sa oznakom "H" imaju HEPA filter i najbolje je uzeti sa njimn. 2s dolazi sa slabijim filterom, ali se moze prilikom zamjene uzeti ovaj...
Ja ih sigurno koristim nekih 10 godina minimum. Meni su bez greske. Ova Slagalica je pun pogodak i uslugom i cijenom
Znaci poskupljuje usluga za 2,34KM ali daju kao nadoknadu povećanje brzine na 60/3. Mislim da su i dalje jedni od povoljnijih i pored ovog povecanja
Sve zavisi. Imas dosta shipping saver artikala, pa gledaj da njih dodas. Isplati se jer smanje troskove dostave
DHL i iz USA isto stize u ~tri dana. Ja sam narucivao sa iHerb
Da, unutra na odjelu telefona i tehnike. Ima jedan izlozen
U Mercatoru Lozionicka je taj laptop u ponudi. Odlicnog izgleda i specifikacija za tu cijenu
Googlajte Xiaomi debloat i naci cete tool kojim mozete ukloniti skoro sve aplikacije sa sistema. Veoma lagan za koristiti. Ja uvijek preko njega...
Do 600KM po osobi se moze unijeti nove robe. Polovna ne bi trebala biti problem
Da li to znaci da ako npr. uzmem ova dva SSD-a sto si stavio, placam dostavu 2x7.5$ ili jednu, jer ce oni vjerovatno staviti u jedan paket?
Gdje nalazite RX580 tako jeftino?
^ Da ne bude zabune, ide i PDV od 17% na sve
TESLA_EDISON tebi posaljem mac adrese STB-ova da prebacis na 1080p?
Ma eto, svejedno, to je svakako gotovo :D Valjda budu radili i nadograđivali ovu platformu...