Separate names with a comma.
@donjapa odgovor ti je kompletan i na mjestu, jer sam i ja sam krenuo ka tom zakljucku. Ljudi ne shvataju da mobilni marketing igra veoma veliku...
Ako imam kod koji mogu primjeniti na vise slicnih projekata sto da ne? Recimo servisi koji rade na dobavljanju pdoataka od API-ja i sl. su isti...
Ova procjena radi na principu koliko developera vremenski zahtjeva neka funkcionalnost * broj sati(cijena sata je takva kakva jest). Pored toga...
Da li neko ima iskustva razvoja android i iOS aplikacija? Pitanje koje bih postavio jeste da li neko može okvirno definirati cijenu jedne android...
Evo i za Nvidiu padaju cijene jest da su 770 i 780 modeli ali opet mozda se dorazi na nesta dize tipa 760 i sl....
Jel skidan hladnjak sa grafe pitao sam na pik-u ali nisam vidio ovdje da ima deel xD ja sam zainteresovan :)
Hvala puno na info taman sam ovo i gledao na pik-u xD i postavio pitanje a nisam ovdje vidio haha danke jos jendom :)
Ljudovi planiram grafiku uzet do nekih 250-300KM. Koja je realna cijena polovne gtx 570/580 ili AMD hd 6950/6970 serije. Ima na pik-u par se...