Separate names with a comma.
Ja sam Sam ugradio novi akumilator, sa OBD11 unio Ah, tip baterije I promjenio serijski br TJ samo zadnju cifru bila 1 ja upisao 2 cisto da...
600W I 2500$, ma bjaaaaazi ba.
Upravo tako, to Sam I ja primjetio Kada je temp 4C ili niza otvara egr I vodu za grijanje u autu usmjerava kroz isti tako da npr za 2 min pocinje...
Ja Sam u DE prije 2 sedmice platio montazu novih guma SA balansiranjem na 18" felge (SA skidanjem starih ljetnih guma) 127 Eur I to jedva nasao...
Slazem se da su 2024 modeli na istoj bazi Ali prethodne generacije ne, B8 je po dimenzijama blizi Octaviji 4 nego sto je blizi Superb 3 modelu....
NE znam sta gledas druze, Passat jekao prvo dizajn star 10 godina, neopravdano skuplji, vozio sam se u Passatu 2020 god, zivota mi moja Octavia je...
Jbo vas Merc I Pezo, Skoda ba rulz.
Moj kolega sa posla nedavno kupio Merc GLA 2.0 benzin, 2021 god, 30k km, platio ga skoro 40k Eur, jbg mislio kupuje kvalitet, opali mu motor kad...
Kod mene Octavia radi regeneraciju svakih cca 300km, prepoznam Kada digne obrtaje na 1000rpm I potrosnja skoci za cca 2l/km. Neki Dan Sam skopcao...
Nisam znao da je Shell OEM VW ulja, mislio Sam da je Mobil. Castrol pise na cepu od ulja na poklopcu motora pa Sam kontao da je to njihova...
Meni su u Porsche Sarajevo nasuli Shell Helix Ultra 0w 20 sto je u skladu sa spec za ovaj motor, cudno da ne sipaju original VW ili Castrol koji...
Podrzao apel, madam se da ce na kraju da ozdravi . :)
Po setu me izadju 72€ skuplje Michelin CrossClimate 2, ne isplati se to mi skoro pa cijena montaze guma, mozda nekome ko prelazi 30k godisnje ima...
Ne moze se porediti auto npr u Njemackoj sa 100k km i u Bih sa istom kilometrazom. Puni su oglasi u De auta koja su 2021 a vec presla 170k km,...
Za ove sto vole da broje kapi goriva, neki dan sam se vracao iz BiH za Njemacku, pri polasku natocio pun rezervoar, put iznosio 1003km board comp...