Separate names with a comma.
@selvin neka je sa srecom. Sto se tice izgleda vala kao neki atv.
nista cudno Asus, to se meni prije desavalo na skoro svakoj Asus ploci sa OC PC-ovima.
idemo dalje za iste pare (2500€) :)
Hahahaha zapetljali se ne znaju se razmrsiti... Sve sami experti za proracune tudjih budzeta :)
Radi se 6 dana pa 3 odmara, a ne 6-1 pa da imas 24 radna dana u mjesecu. Ne citas dobro.
Pa kad odbijes 650€ za taj drugi auto i 400€ vise za hranu sto mjesecno proturite kroz debelo crijevo dodjes na onih 2500€ sto je osnivni mjesecni...
Ja sad isao do Dachau, jbt skupa putarina pravo :)
Jest ako te hebe auto kao tebe i placas putarine po njemackoj, uz to gubutak vrijednosti auta prikazujes kao tekuci mjesecni trosak. :)
@selvin Zoi je trazio detalje, Filizof i ja smo napisali svoja iskustva. To sto neko ima drugacije iskustvo je drugi par opanaka. Samo bezze...
Hahahahahaha :)
Eto ti mu reci jos kako ce da zivi. :) Ad hominem.
Njemu i njegovoj ljepsoj polovini je dosta, tebi sigurno nije jer te auto kosta 500€ bez rate, radis min 2 mala servisa i trosis set guma godisnje.
Jeste gospoda ala Ramo Isak sve S klase i BMW 7ice se vozaju pa kostaju mjesecno 500€ bez rate. :)
@Pelikan prestani da kenjas bezze. Ja imam i stan, auto 2021, telefon, internet, teretana, ishrana suplementi, pojedem i popijem sta hocu, dobro...
Ne ide dijete 18 godina u obdaniste vec eventualno 3. ako je dijete u obdanistu znaci logicno da oba roditelja rade tj dvije plate dolaze. Samo...