Separate names with a comma.
Sve to stoji, ali cinjenice su da su oni razlog masovne elektrifikacije. Tesla je vec skoro 20 godina proizvodi el.auta i imaju puno vise iskustva...
Potpuno te razumijem, Elon je debil. Ali trenutno nema neke alternative. Ima novi CLA el koji bi mogao biti dobra alternativa. Volkswagen ID...
Super tema. Ja sam u De, ali trenutno imamo Rav4 i Twingo. Planiram da zadrzim Rav4 par godina (za porodicu), a kroz 2-3 godine sebi da uzmem...
Pogresno si me shvatio, vidim koliko voliš auta i brate zivis za to. Tebi svaka cast, kazem ti mozes pretvoriti u blog, ja cu prvi citati. Jos da...
Qler ti mozes da mozes da napravis blog ili da postanes Youtuber, mislim da mogu da upratim historijat tvog Merca citajuci tvoje postove. Koliko...
Nemoj tako, za par godina ce biti Lexus :p
[IMG] [IMG] Imamo jos jednog Rav4 na forumu :) 36k eura, 32 000km auto preslo, isporuceno 11/2023, made in Japan. Dobio sam 3x godine povoljnijeg...
Plugin je druga prica, ali Toyoti je ovo 5ta generacija hibrida. Ljudi su usavršili pricu. Hibrid se vozi na specifičan nacin, treba malo da se...
Potpuno vas razumijem. Meni treba drugi auto koji je porodicni, iskreno svidja nam se SUV koncept. Gledao sam sve druge modele, koji kod da...
E upravo to radim. Ova je nova bila 55k ili tako nesto. Pokusavam da jos oborim cijenu, ili da pregovaram za novu. Javim. U De sam. Edit:...
Hej @selvin , bio sam u Toyota auto kuci. Gledao sam novu Corollu Touring Sports, ali djeluje mi premala. Imam testnu voznju i novog Sportage...
Pa nova u srednjem paketu opreme krece od 45k eura pa vise, ista takva sa 4k km i 10 mjeseci starosti, trenutno se prodaje za 36k. Dati 9k da bi...
Hvala ti! Koliko je udobna za duznja putovanja? Idem sljedece sedmice da pogledam Rav4 i Corollu TS, dogovaram termin sa auto kucom. Gledam...
@selvin kako si zadovoljan hybrid rezimom rada? Kolika ti je potrosnja po gradu, otvorenom? Koliko je auto pregledan, imas li koji savjet oko...
Ekipa sta mislite o AMD Ryzen AI 9 HX 370?