Separate names with a comma.
Ce da vidimo q4, zadnji kvartal ove godine. Tek tada kriza dolazi [emoji1] Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Kod mene pola uredjaja je Gorenje a pola Beko. Kvalitet manje vise isti. Servisna mreza kod Gorenja je meni bolja, ali Gorenje nije kao sto je...
Pa uzmi novog focusa ecoboost ili Megana benzinca? Ili tri godine starog Mondeo, Focusa, Megana, Insigniu sa boljom opremom. Sent from my Redmi...
Computer universe Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ej raja, volvo centar sarajevo nudi akciju dubinskog ciscenja za 70 KM. Kao do sada. 10.000 ocistili automobila. Valjalju li cemu, i koga imate za...
Mislim da je moj poceo zujati, ali svakako nisam blizu pa ga na cujem. Moram to provjeriti pa ti javiti, svako malo je firmware update. Ali mislim...
Uputi nas bhd, kako, sta. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Kada si zadnji put punio, koje auto. Malo vise informacija. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Curb Weight :1505 kg. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ej, heroic prodaje svog. Benzinac je, on je prvi vlasnik. Ne znam je li ga prodao, ali @heroic javi se [emoji3] Sent from my Redmi Note 5 using...
Jok, Toyota neka mislim. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Mondeo, Avensis, Insignia. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Treba mi za porodicnu ugradnju. Moze biti i polovan a da je od poznatog forumasa. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ma super si prosao, pa kod mene C max 125 hiljada presao pa reparaciju dizna radio. Moj sljedeci auto je taj, ili Kuga. I ja sam mislio da je 1.5...