Separate names with a comma.
Evo i moje iskustvo, oboje radili IT u Bosni, sada skoro 3 godine u Njemackoj. Cetveroclana porodica, dvoje male djece. Fiksni troskovi: - Stan...
Malo zezate sa dobosima, pa kod vecine električnih auta su dobosi, vecina kocenja je regenerativno. A sa EU7 normom ce ili su vec poceli da mjere...
Po svemu sudeci kako si opisao, dizne. Ali opet imamo majstore koje ce ti odgovoriti.
A sta uzeti iz VW grupacije, mislim na motore? ID program im je dobar, gledam isto ID7, ali ja imam anksioznost kada mi je gorivo dodje na 1/4...
Danasnja auta su konfekcija, ako ces novo, bar meni je bitno servisna mreza i garancija. Da ne moras ici u susjedni grad na servis, ili da cekas...
A u Golfu mi je ovaj novi 1.5 TSI OPF. Na proljetnom servisu na 13k km, 1 ltr ulja mi je falilo. Od marta sam presao 10k, i u Augustu odem na...
Ma cijene novih auta su otisle u 3pm. Dacija Duster hibrid ili benzin blizu 30k eura. Za godinu cu mjenjati golfa, i vjerovatno cu uzeti Octaviju...
KingT u kojem si gradu, ili pokrajnini? TDI je super, samo ako vozis cisto gradsku moras malo da ga po autobahn propuses Je li se mora sipati...
Pa jeste bolji vozac od Lewisa koji trenutno vozi. To ti govore svi novinari pa cak i britanski. Lewis ne bi bio tako dominantan da Mercedes nije...
Jest vala. Nekada se upali i na autoputu kada se vozi linearno bez ubrzavanja. Sljedeci auto je Rav4 hibrid
Status update za golf 8. Auto uzeto sa 13500 km, sada je na 17500. Sljedeci auto je SUV, vec sam par puta lupio glavom, pogotovo kada nisam...
Prezivio . Ipak preko Doboja na kraju. Taj put poznajem, jedino od Tuzle do Doboja sam zaboravio bio. Treba dan, dva da se čovjek privikne na...
Onda idem na tu varijantu, ima smisla. Hvala svima na ucescu :)
A put preko Olova do Sarajeva? Nekako mi je to najopustenija varijanta, jer od Sarajeva do Zenice je autoput. Svi mi savjetuju kao najbrzu...
Tuzlaci i sire. Koji je najbolji put od Tuzle (aerodrom) do Zenice? Google maps imaju dvije alternative, preko Sarajeva i preko Banovica.