Separate names with a comma.
[media]
evo i malo pozitivnijih vijesti, veceras su pustili sve 4 arene.
ja imam 2 STB-a, nije perfektno, desi se povremeno da zaledi slika, nekad odledi sama od sebe za par sekundi, nekad moras prebaciti kanal pa...
Re: BIHnet ADSL - oficijalni thread [Super Bitchin' Mode] pa gdje si ti babo Atife? :smt004 kazem ti, pratim Tv program u velikoj mjeri,...
Re: BIHnet ADSL - oficijalni thread [Super Bitchin' Mode] jesi ti Alibegovic junior ili senior? ne mogu pricati o tudjim iskustvima, samo o...
Re: BIHnet ADSL - oficijalni thread [Super Bitchin' Mode] ima NovaTv i RTL plus. ne znam, mozda ja ne znam sta valja, ali NovuTv nisam dva puta...
ja sam mislio da su ovo oglasi a ne diskusije o visini cijene. ho's-ne's banglades :) ja juce kupio disk za 120 km i sad da ga prodam za 50???...
ja ga platio 120 km ima racun. mislim eto ako hoces dacu ti ga dzaba, ako mislis da to ima smisla :D
HDD Seagate 160GB SATA2 8 MB Baracuda - 110 KM Nov disk, jutros kupljen u NTCHS u Merkatoru na Dobrinji, ima racun i garancija. Ipak, uspio sam u...
Pozdrav, jel' ima neko mozda neku soluciju za ovaj problem HDD-a? imam nekih bitnih podataka na disku :| znaci, u BIOS-u nadje disk, ali ovo...
ne ne codegen, Chieftec GPS-450AA 450W ATX 2.0, PFC, AFC, 12 cm. Hvala jos jednom svima, na izdvojenom vremenu i podijeljenom znanju :).
Babu? Stvarne krize? Neka geek-joke? :P Eh, bijah u plusu, promijenih komponente, i drugovi mi jos odobrise 5% popusta na 100% avans obzirom da...
To mi kazi druze :D Znaci i ovo od 450W bi bilo sasvim dovoljno, sto mi daje ustedu od 110 KM na ovu prvobitnu konfiguraciju. Naci cu tih jos...