Separate names with a comma.
Znam da je u pitanju starija kartica ali bih volio da mi odgonetnete da li sam ja lud, ili su se samo budale zalijepile za oglas. Naime, prodajem...
Pozz ljudi, gdje se moze naci neka ok stolica, 600-700 KM u okolini BL? U pitanju je klipan od 2 m i 100+ kg. Vidio sam ovaj primjerak...
Narode, pozdrav treba mi laptop za pisanje clanaka, kodiranje, gledanje filmova i slicno. Za igre imam vec PC. Budzet je do nekih 450 KM, polovan...
3d box u mercator-u? Hvala u svakom slucaju, pogledacu tamo
Ljudi, u kojim prodavnicama se online moze uzeti mobilni na rate? Ili na rate u BL okolini. Htio bih da uzmem MI 9t pa da vidim ko imanu ponudi
A da li bi mozda bolje bilo da ispustim ryzen 3600, uzmem ryzen 2600x i onda umjesto graficke rx 589/590 uzmem rx 5700? ukratko: R5 2600x + RX...
Narode, pala je odluka da se ipak ustedi malo na sistemu i da ne stavljam neku grafu od 700+ KM jer za tim nema potrebe sada, ponajvise zbog...
Slazem se sa tim, posebno ako namjerava dati 2000 - 3000 KM, za te pare se moze dosta kvaliteta uzeti.
Ovo se moze naci za daleko manje od 3000 KM, posebno sa tom grafickom. Ja sebi sastavljam Konfiguraciju sa Ryzen 3600 od 1500-1600 KM, doduse sa...
Par pitanja, koji ti je cilj? To jeste, koje rezolucije bi uzeo monitor i koliko Herza bi da ima? Za koji tip igara planiras komp? Evo necega s...
Vjerovatno zavisi od pregovarackih sposobnosti. Nekako mi djeluje da je pametnije da prodavac, primjera radi, dobije 1500 KM nakon sto da kupcu...
Ljudi, da li je neko imao iskustvo sa PCworldBL prodavcem? I da li se moze "cijenkati" sa njim i slicnim prodavcima?
Pa usadiste mi sad crva ljudi. Ja sam cuo da Mickey84 izdaje fiskalni racun i da je sve legalno i legitimno. Da li je iko ista reklamirao od...
Najvjerovanije da cu kod njega uzeti jer bih na PSU ipak garanciju, nije to RAM ili sta vec pa da se moze i u Kladusi uzeti :D