MadbaLL's Recent Activity
-
MadbaLL replied to the thread Provjera PIK prodavača - If it sounds too good to be true, it probably is.
slažem se. ja recimo prijavim kad nešto primjetim, ali jako rijetko administracija reaguje.
Jun 30, 2025 at 10:01 AM -
MadbaLL replied to the thread All about (my) Car/Cars !!!.
nebitno, ja sam pitao da li neko to radi ili ne, a ne da li ima (opravdanih) razloga za to.
Jun 30, 2025 at 9:58 AM -
MadbaLL replied to the thread Provjera PIK prodavača - If it sounds too good to be true, it probably is.
nekoliko stvari koje me užasno iritiraju na piku i pitam se čemu im služi administracija: - prvo i osnovno - dozvola objave oglasa bez...
Jun 29, 2025 -
kako misliš šta bi dobio? nov plin koji nije cirkulisao kroz sistem godinama i nakupljao gljivice i bakterije, uz naravno prethodnu...
Jun 29, 2025 -
MadbaLL posted a new thread.
K: Xiaomi 14T 12/256 GB
- preferirana boja titan black, ali mogu i ostale dvije - naravno, plaćam malo ispod cijene PIK "radnji", odnosno za nov s garancijom...
Forum: Igre, konzole, telefoni i drugi gadgeti
Jun 29, 2025 -
MadbaLL liked Stihoklepac's post in the thread Windows 11.
Dobar tool za tweaking, app instalation i odrzavanje W11 https://github.com/christitustech/winutil
Jun 29, 2025 -
jeli generalna praksa svih servisa klima da "recikliraju" postojeći (izvučeni) plin iz auta i onda samo nadopune novim ako nedostaje?...
Jun 29, 2025 -
MadbaLL liked Qler's post in the thread Savjeti oko kupovine automobila u BIH.
Bio sam ja kod Kajimovica vise puta, nije los. Nekad oni mladji sto rade znaju zeznuti, ali on kad radi nema problema. A Tale pise o...
Jun 29, 2025