MadbaLL's Recent Activity

1. MadbaLL replied to the thread Provjera PIK prodavača - If it sounds too good to be true, it probably is.

slažem se. ja recimo prijavim kad nešto primjetim, ali jako rijetko administracija reaguje.

Jun 30, 2025 at 10:01 AM
  2. MadbaLL replied to the thread All about (my) Car/Cars !!!.

nebitno, ja sam pitao da li neko to radi ili ne, a ne da li ima (opravdanih) razloga za to.

Jun 30, 2025 at 9:58 AM
  3. MadbaLL replied to the thread Provjera PIK prodavača - If it sounds too good to be true, it probably is.

nekoliko stvari koje me užasno iritiraju na piku i pitam se čemu im služi administracija: - prvo i osnovno - dozvola objave oglasa bez...

Jun 29, 2025
  4. MadbaLL replied to the thread All about (my) Car/Cars !!!.

kako misliš šta bi dobio? nov plin koji nije cirkulisao kroz sistem godinama i nakupljao gljivice i bakterije, uz naravno prethodnu...

Jun 29, 2025
  5. MadbaLL posted a new thread.

K: Xiaomi 14T 12/256 GB

- preferirana boja titan black, ali mogu i ostale dvije - naravno, plaćam malo ispod cijene PIK "radnji", odnosno za nov s garancijom...

Forum: Igre, konzole, telefoni i drugi gadgeti

Jun 29, 2025
  6. MadbaLL liked Stihoklepac's post in the thread Windows 11.

Dobar tool za tweaking, app instalation i odrzavanje W11 https://github.com/christitustech/winutil

Jun 29, 2025
  7. MadbaLL replied to the thread All about (my) Car/Cars !!!.

jeli generalna praksa svih servisa klima da "recikliraju" postojeći (izvučeni) plin iz auta i onda samo nadopune novim ako nedostaje?...

Jun 29, 2025
  8. MadbaLL liked Qler's post in the thread Savjeti oko kupovine automobila u BIH.

Bio sam ja kod Kajimovica vise puta, nije los. Nekad oni mladji sto rade znaju zeznuti, ali on kad radi nema problema. A Tale pise o...

Jun 29, 2025