Separate names with a comma.
To je odvod od kondenza klime, to mozes i sam ocistiti. Sagni se pod auto i vidjet ces malu cijevcicu, proguraj sa necim, ili jos bolje...
Koji je razlog zaustavljanja
Nakon 22 godine i oni zavrsavaju, zadnji specijal 13 septembar Ovakav trojaca i ovakva hemija izmedu njih se nece roditi vise, ipak godine rade...
Velika duzina, a ono crijevo ne valje usko, kupio fi75 na 50 prelaz ispod klime i cijevi fi50, osijekao onu lulicu na klimi dijagonalno napravio...
Oboje, stim da svaki mjesec cistim filter. Masku od ventilatora skinem i skinem ventilator iz vanjske, naprscem sa spreom iznuta i sa vana...
Danas cistio klimu, unutrasnju i vanjsku, koristio sprej ovaj iz penny-a cista preporuka, nevjerovatno kako cisti i odmascuje....
Vivax daje baznu garanciju od 1 godinu, a da imas 5 moras dati 320KM za cetri ciscenja, ova im je cijena bila proljetos, a koliko je sad za...
Kod mene je isto Gree Lomo Regular nekad lije iz cijevi, a nekad ni kap. Sve ti zavisi koliko imas vlage u prostoriji, ako ona dobro hladi, a...
Kupi kaucukovo ljepilo i vecu spricu sa debljom iglom, pomalo ubrizgavaj i rukom ravnaj.
Radim sa pilop. Ako ne radis nista profesionalno, za kucnu upotrebu Stihl MS250 ili Husqvarne 445 Mark 2, ne gledaj nista ispod toga, oba modela...
Ja sa prvim zakljucio grijanje, a sad samo ako treba po potrebi ukljuciti. Jedna klima 12 Gree LR grijala je oko 43 kvadrata, kuca stara stolarija...
Ovo ti je najbolja sponzorusa u koju se isplati ulagati, bar dobro grije:D
Meni pretprosli mjesec bilo 919kw, a sad mi doslo 931kw ukupne struje sa svim uredaijam u kuci. Nastimao je na 25 i sad kad su bila ona tri dana...
Kod mene komplet struje doslo 159KM 919kw, jedena klima 12 i konvektor koji se pali po sat ipo ujutro i navecer od 2.5kw u jednoj prostoriji koju...
Ja sebi uzeo Karcher WD4 prije dvije godine i tek sad znam sta je usisano. Sve sto je doslo do njega je usisao, nedavno stemao nesto u kuci sve...