Separate names with a comma.
Je li iko kod njih ista kupovao, ili jos bolje servisirao. https://olx.ba/shops/SmartTimeBiH/aktivni Moram sat nositi na opravak, ako neko ima...
Ja kod Stanica na Stupu kupio prije mozda 8 godina LG F10B8NDAO masinu za ves 6kg, 5 godina garancija i 10 na motor, A+++razred. Bila na akciji...
Ovo se meni desilo na obicnom sporetu, rerna jednostavno ne radi, a lampica signalizira da dolazi do nje struja. Ne razmisljajuci kupio drugi...
Testiraj tu napojnu vidi hoceli se upaliti. Iskljuci sve komponente koje idu na napojnu i napravi kratak spoj na 24 pinskom konektoru kao sa slike...
Taj Mitsubishi AY35, Gree Cosmo Regular je zapravo unapredena verzija Lomo Regular i Gree Airy koji ima AI u sebi i bolji kompresor i preciznije...
Nije to Xiaomi:D Ja kad sam prebacivao, isao preko maila, doduse sa androida na drugi android telefon. Prebacio na mail backup i sa tim se...
Imas ovakvo nesto, od 500 i 1000W ako ovo moze preko akumulatora da ide, onda nije losa opcija. https://olx.ba/artikal/55762997
Ja ganjam kakav agregat od 4-5kw da uzmem, tako da mogu pokriti osnovne stvari u kuci. Kada je 2021 poplavila trafostanica u Rajlovcu nismo imali...
Ovo napisao 2020 i do danas nisu rijesili problem sa optikom ni sami ne znaju gdje im je problem, svako malo otvaraju sahtove i dole nesto rade....
Ako ih preuzmu nemam ninakog drugog preci, kod mene samo TM i BHT. Ima 20 dana kad su me zvali iz TM da produzim ugovor nudili kojekakve kanale...
Neda se usranom do potoka nikako:D Od njih otosao radi uzasne usluge i podrske i sve prebacio na TM. Ove suge zvane BHT nikako pobjeci. Ako je ovo...
Ja imam WD4 i prezadovoljan. Samo obavezno uzeti vrecice od flisa nikako papirna, ne mozes ga odvojit od tepiha kakvu snagu ima, cak i kad je...
Nece joj nista biti, isparivac je slobodan, ona je samo zaledila u tacni i preljeva, ako imas mogucnost izvadi crijevo i neka kaplje direktno iz...
Danasnji monteri obicne fukare, njegovo je da montira i to ne rade kako treba i pokupili svu pamet svijeta. Ako taj komsija ima mogucnost da je...
To se moze desiti kad nema dovoljno plina u njoj pa ledi nekontrolisano, a ljeti unutrasnja zna da bude sva od leda ako nema dovoljno plina. Druga...