Hardware Base Forum
  • Home
  • Forums

Forums

Quick Links
    • Search Forums
    • Recent Posts
  • Members

Members

Quick Links
    • Notable Members
    • Current Visitors
    • Recent Activity
  • Menu
Search

Separate names with a comma.

Useful Searches

• Recent Posts
More...
Hardware Base Forum
Home Members > MersauX >

Recent Content by MersauX

1. MersauX
    BIHnet ADSL Report

Nevermind, svakako rekoh da je glupa sitnica. Meni ostalo sve radi jako dobro, probavao sam svasta nesta nije se pojavljivalo gresaka niti je...
    Post by: MersauX, Aug 3, 2007 in forum: Internet provideri, umrežavanje i web servisi
  2. MersauX
    BIHnet ADSL Report

Imam i ja jednu sitnicu, al' bas glupu. Kada se klikne na minimize dugme u prozoru programa ili desni klik pa minimize (bilo u prozoru ili na...
    Post by: MersauX, Aug 3, 2007 in forum: Internet provideri, umrežavanje i web servisi
  3. MersauX
    BIHnet ADSL Report

Meni radi dobro V1.02 i nema vise onog problema da se dani gdje nije ostvarena konekcija prikazuju kao 0., a vidim da je stavljena opcija i da se...
    Post by: MersauX, Aug 2, 2007 in forum: Internet provideri, umrežavanje i web servisi
  4. MersauX
    BIHnet ADSL Report

Naravno da moze, evo kako izgleda. [img]
    Post by: MersauX, Aug 1, 2007 in forum: Internet provideri, umrežavanje i web servisi
  5. MersauX
    BIHnet ADSL Report

Evo i ja se prijavih da malo pomognem oko testiranja. Provjera radi bez problema, odmas se povezao i skinuo podatke. Nisam bas imao priliku da...
    Post by: MersauX, Aug 1, 2007 in forum: Internet provideri, umrežavanje i web servisi
  • Find all content by MersauX
  • Find all threads by MersauX
  • Forgot your password?
Hardware Base Forum
Home Members > MersauX >
  • Contact Us
  • Help
  • Home
  • RSS
  • Terms and Rules
  • Privacy Policy
  • Style by Arty
Forum software by XenForo® © 2010-2019 XenForo Ltd.