Separate names with a comma.
Pozdrav. Koja ploca i koji bios? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Do baterije sigurno nije - i da je prazna PC bi post-ovao. S’ obzirom da ti ploca imam error code display, sta ti na njemu pise? Takodje, ako imas...
Sto se Gigabyte-a tice, na svjetskom nivou je u prosjeku svih ostalih brendovs, 1-2% reklamacija. Izuzetak su GM napajanja kad su se pojavila...
Samo jedna digresija @bojler: Pasta se nije mogla “sliti dole”. Moguce je da nije dobro nanesena, da cooler nije bio dobro montiran ili da se u...
Nema potrebe da mijenja, RM750x je Tier A, za 100KM odlicna kupovina. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
@Tyger Kupac je bio iskljuciv da ne zeli custom loop. A i zaista, temperature su bukvalno smijesne i cijela masina gotovo necujna i u Full Load....
Par obecanih slika apsolutnog high end-a u desktop segmentu: [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sad vidim ovu temu. Kad nekome nesto bude trebalo da se pokloni, javite se da vidimo sta se moze napraviti. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Prije 10ak dana sam porucio sve Pro modele, tako da ce to oko 10og maja biti u radnji. I izgleda da imamo novi best buy model :). Sent from my...
^ Onda je sve u redu, softverski problem je kod tebe. Inace, ubrzo pravimo jednu zvijerku sa Astral RTX 5090 LC Oc Edition, pa cu okaciti.
Koje igre su u pitanju? Jesi li probao ocistiti drajvere sa DDU, pa onda install zadnjih? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
@Sebirad Da, saglasan sam da je konektor korak unazad sto se sigurnosti tice, ali ako se obrati paznja prilikom instalacije (ako su kruci...
Pa, u sustini, ako konektor ne stoji dobro i nije dobro utaknut vise od 2.5mm, istopice se ta zica i ako je ambijentalna temperaturu u minusu....
Javi se za slicnu cijenu, a sa fiskalnim racunom i odmah na stanju ;). Lp Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ako si napisao dobar model, to ti je staro 15+ godina i ne isplati ti se nista ulagati. Jedino ako si ljubitelj retro stvari, onda OK. 90% nece...