Separate names with a comma.
To je onda vjerovatno Argus 620W. Za pocetak, uzmi jos 8GB DDR4 i Rx 6600. Konfa ce ti tositi oko 230W u Full load, tako da guraj taj Argus iako...
Kupujes novo ili polovno? Koji tacbo model napajanja imas? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Par slika jos jedne vrhunske konfe zasnovane na 9950X3D + Astral 5090. [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] Sent from my iPhone...
Par slika jos jedne vrhunske konfe zasnovane na 9950X3D + Astral 5090. [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Naravno, Odmah po predstavljanju 5000 serije je bilo jasno da ce biti i 5000 Super modeli, jedino sto ja mislim da ce njih izbaciti iduce godine....
Kad budes imao vremena isprobaj na stolu. Koliko se sjecam imas jos bas dosta garancije, tako da imas vremena na pretek. Sent from my iPhone...
Hajd’ kad budes raspolozen izvadi plocu iz kucista, pa na stolu isprobaj sta se desava. Ako je isto, javi se da zavrsavamo reklamaciju. Sent...
Pa jedino ako je prazna baterija ili imas kratak spoj. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Pozdrav. Koja ploca i koji bios? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Do baterije sigurno nije - i da je prazna PC bi post-ovao. S’ obzirom da ti ploca imam error code display, sta ti na njemu pise? Takodje, ako imas...
Sto se Gigabyte-a tice, na svjetskom nivou je u prosjeku svih ostalih brendovs, 1-2% reklamacija. Izuzetak su GM napajanja kad su se pojavila...
Samo jedna digresija @bojler: Pasta se nije mogla “sliti dole”. Moguce je da nije dobro nanesena, da cooler nije bio dobro montiran ili da se u...
Nema potrebe da mijenja, RM750x je Tier A, za 100KM odlicna kupovina. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
@Tyger Kupac je bio iskljuciv da ne zeli custom loop. A i zaista, temperature su bukvalno smijesne i cijela masina gotovo necujna i u Full Load....
Par obecanih slika apsolutnog high end-a u desktop segmentu: [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] Sent from my iPhone using Tapatalk Pro