Separate names with a comma.
Ne nadajte se nicemu prije 2028-me, osim standardnih fluktuacija cijena, 10-20% gore/dole. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sad citam ovo. Na godisnjem sam, cim se vratim u BL zvacu ovu kancelariju da provjerim je l’ “gospodin” toliko postenje i karakter da napravi...
Za nekih 50KM vise 7500X3D + Asrock B650M PG Lighting + Fury Beast 16GB DDR5 6000MHz Cl30. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
@stig Po kojoj cijeni imas koji? Takodke, koju mb i ram kupujes? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Za gaming, 7500X3D je znatno bolji, posebno u 1% fps low. Ako vec imas 9600X i mozes ga dobro prodati, isplati se zamjena. Sent from my iPhone...
Ok, ali ni po tom osnovu nisam saglasan. Isto kao sto nisam saglasan sto npr ljudi masovno kupuju Rx 6700 XT polovne i bez garancije za...
Preslab je to GPU, pa da nabudze i 16GB DDR7 na RTX 5050. Kao sto rekoh, bice 2-3% brza od postojece Rtx 5050 8GB. Sent from my iPhone using...
Po cemu ce nova RTX 5050 9GB biti bolja? Bice egal po performansama sa sadasnjom 5050 8GB, mozda 2-3% brza, a bice i skuplja. Mimo toga, ove...
Provjeri ti to ipak sa Kingston SSD manager. Kc2500 je (bio) high end model, jako malen su sanse da je neispravan. To sto CDI prikazuje 95% ne...
Ako je ima i graficka je zaista nova (mada u oboje sumnjam), sa fabrickim seal-ovima, kupuj odmah. Trenutna nabavna cijena je znatno visa, i u...
Ono sto sam htio napisati je: U praksi, ram (i cetiri i pet) je poskupio oko cetiri puta, a ssd-ovi, zavisno od modela - jedan do tri puta. S’ tim...
Jos u martu/aprilu kad izadje dynamic FG, na konju si :D Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ne sumnjam da ce izmisliti nesto da i monitori poskupe - tipa, svi monitori da budu smart, sa minimum 8GB rama, cime bi digli cijene za 200KM :DD....
9060 XT 16GB, 5060 Ti 16GB, Rtx 5070 Ti poskupile 30-50% u nabavi u odnosu na decembar. Rx 9070 i 9070 XT 20-30%, a icice sve jos jos gore. I vec...
Trenutno imaju samo 3-4 igre koje uz VR mode te u 4K Ultra mogu zauzeti vise od 16GB VRAM-a, a do sada max zabiljezeno je 20GB. Sto se tice...