Separate names with a comma.
Pa sto, nvidia ti kaze nemoj prodavati staru karticu, ostavi je kao dedicated physx :D
Ako dodje do sranja, kao da ce te pustiti preko granice... :D tako da, i ja se slazem, ako mozes, idi odmah.
Pa jes ok za midrange, samo jos da he i cijena takva :D Fkt razocarenje sa moje strane
https://www.techpowerup.com/333960/amd-radeon-rx-9070-xt-reportedly-outperforms-rtx-5080-through-undervolting?amp vraca nam se budget oc-anje :D...
Da, nazalost moras sve provjeravati pa ako se odlucis da kupis protein, valja prvo provjeriti sastav aminokiselina u njemu..
Zivimo u kapitaliznu, normalno da ce omastiti brk, ja sam i rekao da su po meni budale sto nisu predstavili ranije jer bi sve prodali svakako,...
Bestbuy je negdje napisao da kao nece biti problema, imaju preko 1000 kartica po brendu, za pola sata nema nista xD
Hardware Unboxed: If you see 9070 XT's sold out shortly after release, it will mean retailers will have sold more 9070 XT's than all GeForce 50...
Normalno, vidis da se moze nabaviti domace :D I ja najbolje zalijecim stomak medium rare mesom. Nekome meso jednostavno bolje odgovara.
Sto ne bi smio, ocito ti odgovara meso i treba da ga jedes vise. To je ona zabluda gdje se misli da je sve zdravo za svakoga. Ti bi mozda...
Pa do, o tome se i pose na teme, srece se paznja koje su to lose navike, zablude… svako ce polriti koliko mu je jorgan dug, ali cinjenica je da...
Uopste nije tacno, covjek pise drugu stvar, da mu se ulje ne svidja. Opaska o inatu je bila na ‘necu makar crko’. Kakve veze to ima sa...
I sta je poenta tvog posta? Ovdje pricamo sta je zdravo a sta ne, normalno da ce svako odrediti sta ce da radi sa svojim zivotom, ko to spori?...
Ma nije uopste tesko naci, ali da kosta kosta(ja placam domace 16eur/l)Vrijedi se potruditi nabaviti zdravu hranu. Trebao bi smanjiti kolicine...
Fali mu smeka, zamisli ribu na tome :D Ja maslinovo nabavljam iz Istre od domacina :D