Separate names with a comma.
Da, spominjao sam da ima false positives, ali draze mi je usporiti tu, nego da me iznenade :D Evo bas neki dan sa waze, nema npr kamera na pocetku...
Mislim da sam govorio vec, testirao sam paralelno waze i radarbot, radarbot je imao vise prijavljenih kamera/patrola. Ali imao je i false positive...
Ja trosim varta silver :D
Pa jos malo i pliva auto :D
Ja vozim 140 desnom, pretece me lik i odmah skrenu za visoko :D :D Naravno, morao dobro po kocnici... Wtf
Vozim puno po hr, 150-160 je kapak. Zaista ne treba brze, a ni nesto puno sporije, ako ima malo vise auta obicno se lijevom vozi oko 140 u koloni...
Ma ide thule, nema brige :D
Za ovaj od 2016 pise da je 590.
Pa u vecini slucajeva benzin je pouzdaniji od dizela, a eto svi ti dizeli. Dakle, bitna ti je i potrosnja, ne samo pouzdanost.
Cinjenica je da su ljudi presli na dizel radi potrosnje (odnosno cijene), isto tako da su presli na suvove zbog toga sto je to 'skuplje'. Te neke...
Pa ne prica on to, ti gledas kroz prizmu da li se kvari, a on govori o gustu u voznji. Ali ako vozis benzin kako spada, na 4-5-6krpm, onda si...
Bio sam ironican, naravno da me ne nervira. Neka voze ljudi sta mogu i hoce, svako mora napraviti neki kompromis...Da mogu, sutra bih otisao u DE...
...logican izbor, to je bila kupovina sa razumom. Porodicno auto srednje klase, ne kvari se, ne krade se, nije skup za odrzavati... Vidis to,...
Pa da, nidje veze. Mene nerviraju svi koji voze dizel a fol entuzijasti. Vozi ba traktor :D
Pa eto mu opravdanja, nije car guy. Cuo da tako treba pa kupio. Sto svi moraju biti isto upuceni u temu? Sto si ti kupio dizel, kad se na benzin...