Separate names with a comma.
Ma seres ko foka, 2.0 ima maks snagu 165 ks na 6k rpm a ovih 140 mozda na 4.5 Uostalom, niko od nas nije vozio pa da moze da kaze da osjetno bolje...
Tim gore, onda mazda ispod dacie
Sta bulaznis bolan, kakve veze ima cjenovna klasa sada na pitanje kako novi motor osjetno bolje ide od starog haha Jbg, tiguan je premium za nju,...
Ma tu su negdje ti motori, u pet deka, osjetno bolje my ass, jedan vise konja a drugi vise tq Jednostavno je malo, i nekako da se opravda da su to...
Gdje ide bolje, nizbrdo? Posto do 100 ne ide :D Pa eto postavi podatke za fwd ovoga, da uporedimo jabuke
Pa to i jeste, srozali se na nivo kie. To sam prije par mjeseci i pricao, svako ce prije uzeti novi sportage nego cx-5 jer je zastario, i konacno...
Kako molim te, stara 2.0 benz 165 konja 1550kg, ova nova 1720 Kako god, napravili su vece, komotnije i teze auto, a stavili slabiji motor, nema...
Ne znam, logika im je da prodaju mamama da voze djecu u skolu... Dobila je 200kg, moralo je to bar na 170-180ks da ‘moze proci’
Ma hajte molim vas :D
Mazda govnari u cx-5 samo 2.5 sa 140ks… Pa ebemu
Kad smo kod opela, ovaj clanak me vrati u djetinjstvo...
Sve stoji, ali on i govori kako je sve prije bilo robusnije, a to je cinjenica, nije nista slagao, nije bilo osjetljivo ovoliko. S druge strane...
Ova sva auta oko 2020+ ce biti bas nepouzdana, cini mi se da lagano vec izbijaju iz glava ljudi da se isplati voziti bez garancije.
Zavrsavam karijeru sa kupeima za sada, nemamo mi infrastrukturu za to…
Nisam, to i jeste dio price i problematike, kupac odusta, ali evo majmunisem nesto