Separate names with a comma.
Tri puta zato što.... pa ti skontaj :)
Znači glavni kriticizam je da su developeri većinski žene! Apsolutno nema smisla, tipično youtube alt-right, rekla kazala, mahalsko moji "izvori"...
Kolonijalna priča - dovezli ga talijani kao roba i prodali ga kao roba:...
Aj da se malo forumski šamaramo, nismo odavno pa se vraćam na tvoj originalni post. Ovo "nisi smio biti primijećen" je pogrešan odgoj, je upravo...
Pa i nije pogrešan odgoj. Čovjek odrastao u disciplinovanoj porodici gdje su ga učili da poštuje starije. Šta je tačno tu problem i na kojoj tačno...
sa mojih 14-15 se rokalo po gradu, trčalo se po snajperskim raskrsnicama dok smo išli u školu, krala se struja od nultih prioriteta da bi se...
Istinita i fenomenalna priča, na istu temu s malo pretjerivanja ima na Netflixu i anime Yasuke. Problem je današnja mladež koju na Youtubeu u...
Možda i jedini AC koji će me zainteresovati. Hvala na napomeni Hakeru, inače se ne bih ni trudio da pogledam ijednu vijest na tu temu.
Nekad kasnije probam i slackware, dosad sam se igrao po nekakvom defaultu sa GNOME-om, Cinnammonom i Waylandom. KDE plazma ima ovaj neki old...
Debian 12 - volim stabilnost. KDE plazma - da se ima ponešto bugova za zajebancije. Kontam se Win11 kao virtualnu mašinu za ovih par aplikacija...
Đone Humankind konceptualno, sa promjenom istorijske faze mijenja se i civ s kojim igraš. Ima čitav niz 4x igara u zadnje vrijeme koje su mi bleh...
Prošlo kao brzi voz, srećom dobro je završilo. Ovo je zahvatilo samo "bleeding edge" korisnike. Ja preferiram stabilnu instalaciju.
Totalno sam zadovoljan s Debianom. Već par godina je aktivan na starijim laptopima, odnedavno sa dvanaestkom i na glavnom računaru. Isprobavao sam...
Pozdrav ekipa - Igram GalCivIV koji je od prošle godine i na Steamu - super igra. - Distand Worlds II se isto tako uvlači pod kožu - Igram i Star...
Ne možemo reći da smo razočarani jer smo znali da će to biti Fallout/Elder Scrolls u svemiru, da očiti su uticaji Mass Effecta (u mom slučaju...