Separate names with a comma.
Nekad kasnije probam i slackware, dosad sam se igrao po nekakvom defaultu sa GNOME-om, Cinnammonom i Waylandom. KDE plazma ima ovaj neki old...
Debian 12 - volim stabilnost. KDE plazma - da se ima ponešto bugova za zajebancije. Kontam se Win11 kao virtualnu mašinu za ovih par aplikacija...
Đone Humankind konceptualno, sa promjenom istorijske faze mijenja se i civ s kojim igraš. Ima čitav niz 4x igara u zadnje vrijeme koje su mi bleh...
Prošlo kao brzi voz, srećom dobro je završilo. Ovo je zahvatilo samo "bleeding edge" korisnike. Ja preferiram stabilnu instalaciju.
Totalno sam zadovoljan s Debianom. Već par godina je aktivan na starijim laptopima, odnedavno sa dvanaestkom i na glavnom računaru. Isprobavao sam...
Pozdrav ekipa - Igram GalCivIV koji je od prošle godine i na Steamu - super igra. - Distand Worlds II se isto tako uvlači pod kožu - Igram i Star...
Ne možemo reći da smo razočarani jer smo znali da će to biti Fallout/Elder Scrolls u svemiru, da očiti su uticaji Mass Effecta (u mom slučaju...
Ne želim da linkam, mislim da je to ispod nivoa ovog foruma. :D Ali da, uspio sam otkriti popularni subreddit sa dominantno našom BA IT...
Evo jedan roštiljski reply - upaljen jabukovačom. Na redditu su mahom, prićaju o platama i otkazima... Šta je sa DonKingom? Šta je s ljudima....
CURRENT PLAN:Premium Our best video quality in Ultra HD (4K) and HDR. Spatial audio available. Watch ad-free on any phone, tablet, computer or TV....
Negdje sam već čuo, ne držite me za riječ, ali velike korporacije koje imaju svu našu korisničku/pretraživačku datu već rade eliminaciju na osnovu...
U više navrata, po 2-3 sata drill down. Čisto radoznalost da vidim šta će biti i koliko duboko ćemo se ukopati. A možda je to što je .NET...
To je beton, nisam skontao da si tu. Mislim da je i fora da 1 čovjek kontroliše funkcionalnost koliko mašina? Lupam nasumično, 500-600? Meni su...
Probao ga koristiti sa C# i .NET Core aplikacijama. Prvo sam se zanio misleće da mi može riješiti neke kompleksnije probleme. Onda sam obarao...
Nisam siguran da je aktivan GamePass za BiH još uvijek.