nivla's Recent Activity
-
nivla replied to the thread BH Telecom ADSL, Moja TV i Mobile - oficijelni thread.
ceka rak da konkurencija sustigne pa ce regulisati sve oko 5g, i za 4g je tako bilo, ko kroz maglu i to se cekalo podugo dok ostali sustignu
Dec 10, 2024 at 9:32 PM -
nivla replied to the thread BH Telecom ADSL, Moja TV i Mobile - oficijelni thread.
imaju oni servere, samo su u onaj vmware cloud ulozili bruku love, pitanje jel se 2% koristi
Dec 10, 2024 at 6:20 PM -
nivla replied to the thread Kvalitetan zrak.
ja sam svakako jos nekih 4-5 mjeseci sigurno kao pod staklenim zvonom, napolje kad izlazim ffp3 maske, zabranjeno okupljanje,...
Dec 9, 2024 at 6:04 PM -
nivla replied to the thread Kvalitetan zrak.
meni se pojavila potreba za kupovinom prociscivaca zraka, oslabljen imunitet poslije transplantacije maticnih celija pa mi svaka praska...
Dec 9, 2024 at 4:19 PM -
nivla replied to the thread Preporuka za smartwatch.
lozionicka
Dec 9, 2024 at 10:34 AM -
nivla replied to the thread Preporuka za smartwatch.
koje su verzije u mercatoru, juce neko na klix stavio [img]
Dec 8, 2024 at 10:44 PM -
moze i telekom to uraditi preko tendera da im druga firma to odradi, npr sad u zgradama eplan umjesto parica pruza utp kabl kroz zgradu...
Dec 8, 2024 at 9:11 PM -
ja sam dobio info da bi mogao u 2025 taj novi opticki prsten oko moje zgrade, dakle cca 2028 bi najranije mogli dobiti upotrebnu dozvolu...
Dec 8, 2024 at 9:01 PM -
ja cekam da poloze optiku i da se na istu spojim, to mi je jedini interes, uz paket za mobitel od 23,4km mjesecno dobio a14 za 140 km,...
Dec 4, 2024 -
ja sacekam kad istekne ugovor akciju pa tek onda potpisem novi obavezni ugovor, bilo je jednom i neki procenat pretplate da spuste,...
Dec 4, 2024 -
davao uz stari moja tv full za 1km vivax tablet, ima vise od 10 godina bio poco x3 8/256 prije 3 godine oko 350-400km na 24 mjeseca bio...
Dec 4, 2024