nivla's Recent Activity
-
nivla replied to the thread Provjera PIK prodavača - If it sounds too good to be true, it probably is.
je li neko upratio profil freebox, vrlo sumnjivo sve, od lokacije tesanj do pronalaska nekog anonimusa sa artiklima ispod cijene po...
Apr 6, 2026 at 6:42 PM -
nivla replied to the thread BH Telecom ADSL, Moja TV i Mobile - oficijelni thread.
koliko sam skontao nije im problem propusnost stanica već broj licenci koje moraju kupiti da bi podržali veći broj korisnika (čitaj...
Apr 6, 2026 at 3:50 PM -
nivla replied to the thread BH Telecom ADSL, Moja TV i Mobile - oficijelni thread.
pa mislim da i u 5g telecom prednjaci sa uvodjenjem
Apr 6, 2026 at 2:53 PM -
nivla replied to the thread Provjera PIK prodavača - If it sounds too good to be true, it probably is.
sta te konkretno zanima, mozda ti ja mogu ove refurbrishes stvari povoljnije nabaviti @NaLe!
Apr 6, 2026 at 2:51 PM -
3000 pregleda nula poziva, prodao na kraju preko poznanstva
Apr 6, 2026 at 10:39 AM -
izdvajanje je bacanje para, izdvojis auto i stoji ti na listi 300-400 izdvojenih auta
Apr 6, 2026 at 10:04 AM -
kad govorimo o konkurenciji, ne trebamo zaboraviti da je bh telecom godinama cekao ostale da uvedu 4g kako bi oni mogli pustiti isti
Apr 6, 2026 at 9:39 AM