nivla's Recent Activity

1. nivla replied to the thread BH Telecom ADSL, Moja TV i Mobile - oficijelni thread.

ceka rak da konkurencija sustigne pa ce regulisati sve oko 5g, i za 4g je tako bilo, ko kroz maglu i to se cekalo podugo dok ostali sustignu

Dec 10, 2024 at 9:32 PM
  2. nivla replied to the thread BH Telecom ADSL, Moja TV i Mobile - oficijelni thread.

imaju oni servere, samo su u onaj vmware cloud ulozili bruku love, pitanje jel se 2% koristi

Dec 10, 2024 at 6:20 PM
  3. nivla replied to the thread Kvalitetan zrak.

ja sam svakako jos nekih 4-5 mjeseci sigurno kao pod staklenim zvonom, napolje kad izlazim ffp3 maske, zabranjeno okupljanje,...

Dec 9, 2024 at 6:04 PM
  4. nivla replied to the thread Kvalitetan zrak.

meni se pojavila potreba za kupovinom prociscivaca zraka, oslabljen imunitet poslije transplantacije maticnih celija pa mi svaka praska...

Dec 9, 2024 at 4:19 PM
  5. nivla replied to the thread Preporuka za smartwatch.

lozionicka

Dec 9, 2024 at 10:34 AM
  6. nivla replied to the thread Preporuka za smartwatch.

koje su verzije u mercatoru, juce neko na klix stavio [img]

Dec 8, 2024 at 10:44 PM
  7. nivla replied to the thread BH Telecom ADSL, Moja TV i Mobile - oficijelni thread.

moze i telekom to uraditi preko tendera da im druga firma to odradi, npr sad u zgradama eplan umjesto parica pruza utp kabl kroz zgradu...

Dec 8, 2024 at 9:11 PM
  8. nivla replied to the thread BH Telecom ADSL, Moja TV i Mobile - oficijelni thread.

ja sam dobio info da bi mogao u 2025 taj novi opticki prsten oko moje zgrade, dakle cca 2028 bi najranije mogli dobiti upotrebnu dozvolu...

Dec 8, 2024 at 9:01 PM
  9. nivla replied to the thread BH Telecom ADSL, Moja TV i Mobile - oficijelni thread.

ja cekam da poloze optiku i da se na istu spojim, to mi je jedini interes, uz paket za mobitel od 23,4km mjesecno dobio a14 za 140 km,...

Dec 4, 2024
  10. nivla replied to the thread BH Telecom ADSL, Moja TV i Mobile - oficijelni thread.

ja sacekam kad istekne ugovor akciju pa tek onda potpisem novi obavezni ugovor, bilo je jednom i neki procenat pretplate da spuste,...

Dec 4, 2024
  11. nivla replied to the thread BH Telecom ADSL, Moja TV i Mobile - oficijelni thread.

davao uz stari moja tv full za 1km vivax tablet, ima vise od 10 godina bio poco x3 8/256 prije 3 godine oko 350-400km na 24 mjeseca bio...

Dec 4, 2024