Separate names with a comma.
je li neko upratio profil freebox, vrlo sumnjivo sve, od lokacije tesanj do pronalaska nekog anonimusa sa artiklima ispod cijene po raznim market...
koliko sam skontao nije im problem propusnost stanica već broj licenci koje moraju kupiti da bi podržali veći broj korisnika (čitaj loše sročen...
pa mislim da i u 5g telecom prednjaci sa uvodjenjem
sta te konkretno zanima, mozda ti ja mogu ove refurbrishes stvari povoljnije nabaviti @NaLe!
3000 pregleda nula poziva, prodao na kraju preko poznanstva
izdvajanje je bacanje para, izdvojis auto i stoji ti na listi 300-400 izdvojenih auta
kad govorimo o konkurenciji, ne trebamo zaboraviti da je bh telecom godinama cekao ostale da uvedu 4g kako bi oni mogli pustiti isti
to da u projekciji ima rast dobiti, ne bi ga solak prodavao
nisam ja protiv da kupe, ali ovo je preskupo da bi se uopste i razmisljalo o kupovini, realno bi bilo da se plati oko 200mil
cega da se sramim, kad o tome nemam misljenje, drago mi je sto su prosli dalje, ali to je to, nemam neki hype oko toga, nemam bas razvijene neke...
ibran energeticar cestitke reprezentaciji nazalost kao nacija smo dosli do stepena gdje sam maloprije cuo ak47 kako neko rafala
ja sam sa 6 godina spavao 200 metara od prve linije, tenk moze proci kad ja zaspim kroz moju sobu, necu se probuditi ne smeta mi buka nego...
krenulo je od toga da sam napisao da se meni u zivotu nista nece promijeniti bez obzira na rezultat utakmice, da bi zoi na to naslonio da sam...
ne smeta mi buka grada, nego buka debila koji misle da imaju pravo drkati sirenama u pola 2 ujutru
zato se u cetvrtak nije moglo spavati od debila koji su kruzili i svirali kroz grad, jebe se njima sto neko (ja sam bio na godisnjem) mora ujutru...