Separate names with a comma.
Pa je l' moguće da još uvijek nema ništa novo, izgleda ni ne planiraju. Nek daju barem još koji megabit, ako nema digitalne TV.
Imal kod vas neta, meni vec par sati poslije grmljavine nista. Cak ne mogu ni u one opcije u Motoroli uc
Još ne objavljuju ništa novo, čudno skroz, inače bilo 1. maja poboljšanja al' sad ništa nisu ni najavili. Ništa novo ni za digitalnu TV a ni...
kad će više ta digitalna TV? Znam da sam dan-dva bio bez neta, kažu ubacivali neku opremu, al' to je bilo podavno, nema nikakvih info o tome, samo...
konačno nešto novo :D http://www.cutuk.net/game.php
Evo zadnjih par dana bio nekakav prekid na mreži, mogao sam pristupiti samo google-ovim servisima (gmail, youtube, google earth i naravno...
ma važno je da se riješim ove kablovske tv koja pušta 30 programa, a gledam samo 5-6 (uglavnom bolji filmski i sportski program). Naplaćuju 9KM, a...
uskoro ćutukova digitalna televizija, ako bude dobra ponuda prelazim 100% :)
kolins, jesu l' tebi pustili 7 mbit-a?
ma to je prvoaprilska šala :) Odlična ponuda, i što je meni važno, stabilno sve, brzina 450-500kB/s, a ping 30-45, dosta se poboljšao u odnosu na...
ovih dana na flat 2m paketu imam brzinu 4mb/s, fina brzina za 22KM :D [img] [img]
presao na paket Flat 2M, veoma stabilna brzina... ja sam prezadovoljan... [img] prijatelj presao na paket Flat 4M i evo speedtest: [img]
zasto je Flat 1M skuplji od ostalih flat paketa i sta znaci "Vrsta opreme: profi" ?? hvala :)
poceo sam igrati CoD 4 multiplayer, imam jedan screenshot, ping je odlican za gaming :) [img] uradio sam par speedtestova: [img] [img]...
zivim iznad Caffe-a Italija, ne mogu se na taj konektovat jer izmedju nas je zgrada citava xD.. ali ima Dubravica (Zavidovici 14): [img]