Separate names with a comma.
Inventory management zna biti pravo naporan u nekim igrama. Evo igram Division 2 sa rajom, krenuli prije koju heftu, i ne lazem kad kazem da...
Meni je GTA5, osim story, bio prilicno dosadan. Pokusao vise puta igrati online dio, ali svaki put dosadi za po' sata. Uzeo sebi na BF sale...
Budem. Vec sam od drugog jarana dogovorio da mi share on svoj Steam racun gdje ima dosta igrica, pa ce se imat sta probat. Ima vec nekih emulatora...
Pazario sam za 650km. Dobijam ga za koji dan.
Ja sam od BHT uzeo Moja Web TV, za jedan uredjaj paket sto izadje 10km. Uzeo cisto da imam Arene Sport, jer na Sport Klubu se skoro pa nema vise...
Zato i imam neko razmisljanje da uzmem Steam Deck, jer kao sto ti kazes Vita je isto na cijeni a planirao sma je uzeti nekom za rodjendan. Ovako...
Ma ja sam kontao svejedno uzimati nekom od ukucana ili PS Vita (Vita jer imam vec kamaru igrica koje su nam davali kroz PS +) ili Switch, pa reko...
Jaran mi nudi Steam Deck za 700KM. Ima 512GB, dobro ocuvan. Dodje i sa uredjajem da se moze na TV ustekat. Dodje sa vec instalisanim emulatorima...
Ima i PS katalog od 400-500 igrica i svaki mjesec dodaju 10-15 novih igrica, samo moras imati skuplju pretplatu to jeste moras uzeti PS+ Extra, a...
GT7 je extra. Jos kako nisi igrao Pleyku odavno imat ces stvarno veliku selekciju odlicnih igrica za prelaziti sto PS4 sto PS5. Pogledaj da uzmes...
hahahahaha dobri su. Ja sam sebi stavio onaj dodatni 1TB SSD. Cas posla, i sve radi super. Ovih dana dosta igara preko 100GB. Evo skinu Division...
Ljudi, valjalju li sta ovi? Snizenje plus popust 15% na karticu, pa reko mozda da se uzme za ovu jednu sobu gdje ukucani puse, a i da usput malo...
Nasao u lokalnom Walmartu za 90$. 2TB SN850X je bio preko 130$ pa mi se nije dalo. Meni je 1TB taman.[IMG]
Pretpostavljam da treba to odraditi na kompu, a ja nemam PC. Mogu zamoliti prijatelja nekog da mi to odradi onda.
Ovaj sa linka na Amazonu nece mi stici na vrijeme. U, evo nasao sam ga na Bestbuy, ima i SN850P, za 109$, da li bi to bila bolja opcija? Mogao bi...