Separate names with a comma.
Prey, se citav moze pogledati i na Comanche jeziku uz titlove na kojem vec jeziku hocete. Ko kad je glumacka postava vecinom iz tog plemena....
GT Platinumi obicno su grajndi, pa nisam siguran da li cu ga ganjat. Radije bi samo uzivao u voznji. :) Ali fala na savjetu za ta Legendarna...
International B, zadnji test sto sam se patio neki dan... Iz 3ceg pokusaja danas uz tvoje savjete u vezi traction control i countersteering...
Probam kasnije staviti vecinu na kako si rekao. Cijenim savjete. [emoji847]
Asistenciju za kocenje sam odmah prvi dan ugasio skroz. Sta jos savjetujes? Ja sam to prije znao sve ali sve se pozaboravljalo.
Odustao sam od tog izazova za sad. Dok malo osjecaj se vrati za voznju, ipak se malo ispalo iz slifa. Krenuo licnence rjesavati. Zavrsio National...
Par circuit experience sam odradio sa full gold i na sektorima. Dobre pare ako se uspije sve dobiti. Onda pokusao CE i na High Speed Ring, sa...
Ja zavrsio B licencu, zlato od B1 do B10, uz max 2-3 pokusaj za svaku. Iako nisam odavno igrao driving igre ohrabrujuce je da nisam toliko...
Napokon dosao red da se GT7 uzme. Taman da se sta ima igrat do Ragnarok. Prvi event, kolega Chevap morao sam tvoju distancu pobjediti. Svidja mi...
Mozda si kuhar koji je vegan, a specijalitet mu priprema odrezaka. Nikad ne znas.
I ja isto tako knjigu kad hocu citat, ako mi se korice ne svide odustanem.
Prey, prequel svim prijasnjim Predator filmovima, ili ti ga Predator origin prica. Svidio mi se pravo.
The Gray Man - akcija/triler na Netflixu. Solidan, mozda neka 6,5/7 ocjena. Dobra glumacka postava: Gosling, Evans, Ana de Armas, Billy Bob...
Ja sam jedno vrijeme zivio u Grckom kvartu u Chicago-u. Vecina starije raje nije znala beknuti Eng, a zive tu decenijama. Stanodavac bio Grcki par...
Sto se tice Svaba i Eng... Ja sam u Svabskom klanu u vamo jednoj igrici ima vec 3-4 godine, i od 40ak clanova 95% su Njemci. Cak i kad sam tu sam...