Separate names with a comma.
Sport Klub se gasi iduce sedmice. Sav njihov sadrzaj je otkupila Arena. Nisam znao gdje bi ovo postavio.
Ako ima ljubitelja fantazije, The Wheel of Time sezona 3 je krenula. Veoma dobra.
Ja direktno na US Amazonu uzimam, i placam sa BH debit visa karticom. Ne znam ima li amazon paypal opciju, predpostavljam da ima.
Ja sam neki dan sebi uzeo Risk of Rain 2 za 5$ na snizenju. Bude igrica koje uzmem sa jaranom odmah na release, ali dosta cekamo i na snizenja.
Bolja ti je opcija da nadjes jarana nekog dobrog sa kojim mozes share svoj, ili njegov racun, i onda po pola kupujete igre.
Ja cekam da uletim u alfu ili betu kad krene, pa cu onda znati tacno na sta lici. Dosta raje je se nalozilo bilo i na 2042, ali ja cim sam probao...
Hajde da se nadamo da ce nam najveci prigovor u igrici biti to sto tenk nije dobro modeliran i sto zenski karakteri vicu preglasno. [emoji4]
Ja igram kamaru BF, i nikad mi nije smetalo, nit sam obracao paznju na jel vristi musko ili zenso. Sav fokus mi bude na footsteps, mini mapu,...
Ma treba cekat neku od open beta sto ce biti pred izlasak pa probati i uvjeriti se kako je sve. Ovo sve sad uzimati sa rezervom, jer bit ce tu...
Ja zaboravi napisati da sam starcima ovo uspjeo osposobiti. Samo su sreckovici, jer INO paket bi trebalo da je limitiran na onih 80 lokalnih,...
Svidja mi se sporiji tempo. Napokon FPS igra gdje se ne kreces kao pod drogama da si uvijek. Izgleda obecavajuce... ali dok ja to ne probam sam...
Krenule nove sezone Reacher (Prime) i Daredevil (Disney).
Ha, interesantno. Niste nista propustili. Doduse bio je dobar mode za vjezbanje protiv AI. Sto se tice ovog lika sto je vozio heli na tom gore...
To je bio Onslaught mode. Mislim da je kostao 10$ kao dodatni DLC, i vjerujem da je bio dostupan na svim platformama.
Samo cu reci LoL