Separate names with a comma.
Po meni najbolja je ona najnovija RM68, a mislim da je to i generalno misljenje. Stavis short barrel (ima ugradjen suppressor), BCG Light Grip i...
Brate samo ti SDA logo fali i da se ko hahdija carsiojm kreces. Bices pravi musliman i od SDA cak priznat kao takav. [emoji16] [emoji1787]
I pored ovih 150 killova izgubili smo. Ekipa osim nas 5-6 nista nije radila. BF3 je imao OP vozila. Od halikoptera do aviona. Avioni sa jednim...
Farming simulator na Breakthrough napad na Exodus u T28. Gunner mi je bio ohhDarkey[IMG]
Kad te AI u skoroj buducnoati bude intervjuisao za posao za koji se prijavis. [emoji1787]
Ja sam stari korisnik i bas prekuce zovu nude mi ponudu iako sam jos pod ugovorom vise od godine. Trenutno imam duo light a nude da predjem na...
Yup, T28.
Ja sam rekao da cu postati vehicle whore. Kud svi tu i mali Mujo.[IMG]
Nebi rekao da ima limit na to koliko mozes biti u stealth modu. Mada ja nisam taj chopper nikad koristio pa i nisam siguran. Nemam ih jos ni...
Stealth bombarder ne mozes lokati kad je u svom stealth modu to je tako namjenjeno. Kad je u tom modu on ne moze koristiti oruzja. A ni smoke u...
Bio je i u dvije Horizon igrice. RiP.
BF2042 je u sustini samo explosiv spam. Evo ovo je samo iz pola runde breakthrough defence gdje sam igrao kao Irish i koristio njegov gadget...
Imam osjecaj da ce ova igra imati rok trajanja ko onaj vampirski battleroyale. Svi ga iscefili za par sedmica. The Finals treba bolji mod da bi...
Imas na Twitch-u dosta streamer-a daje code-ove za betu kroz giveaway. Prijavim se i ja pa ako dobijem proslijedim ti code, jer ja ne igram na PC.
Probat definitino pogotovo sto bi valjda trebala biti F2P. Licno nisam ljubitelj hero shootera, ali mozda bude zabavno.