Separate names with a comma.
Narode koja marka frizidera valja ovih dana? Vrijeme zamjenuti Gorenje koji je trajao 20ak godina. Jel Gorenje i dalje top, ili sta drugo da...
Ja sam na iPhone5c i ne koristim internet na njemu. [emoji23][emoji16]
Nice.
Ja svaki put i upitam 'trebal licna', ali do sad mi niko nikad nije trazio. Samo se jednom morao potpisat od desetina dostava.
Cistim malo po laticama, kad naletim na ovo. Ko da je jucer bilo se sjecam kad sam otisao u GameStop uzet.[IMG]
Stigao je TV. Nisam ga jos otpakovao. Ovo uzeo starcima za godisnjicu braka 50tu koja je uskoro, pa cu im odnjet da zamjenu svoj 32 inch sto...
Uzeo sam Samsung na kraju. I ovo je bilo vec 200 stoje iznad budjeta, a i odgovara mi vise sto je na ekupi. Nije bilo tog model na ekupi na zalost.
Ok. Hvala za info. Narucim ovaj Samsung onda veceras kad budem kuci. Ako neko ima kakvu preporuku prije nego uzmem slobodno napisite.
Pozz dobri narode Od ova dva tv koji je bolji buy? I ako ima neke druge marke da je 50-55inch, ali u ovom cjenovnom rangu, a vi mislite da je...
Bas sam pogledao i kakve Dyson imaju, i svaki je skoro duplo skuplji.
Ok, ok. Hvala na savjetu. Uzet cu im ovaj onda, jer ja stvarno ne znam koja je marka najbolja za ovaj tip usisivaca.
Pozdrav narode Da li je neko od vas imao iskustva sa Hisense stapnim usisivacima na baterije? Hocu starcima da uzmem neki usisivac sa baterijom...
To mi se svidja. Edit: bdw na ekupi imate 10% off ako placate AMEX karticom
Artikl kojii mene interesuje na stranici pise da je na stanju. Znaci sve u dure. Hvala na info.
Narode kakva iskustva imate sa kupovinom na univerzalno.com? Treba mi nesto sto nema na ekupi, a nisam nikad kod njih uzimao, pa reko da priupitam...