Separate names with a comma.
Ovo je najskuplji telefon koji sam ikad kupio. Imao sam 370 dolara u bodovima na kreditnoj kartici koji bi istekli u maju (planirao godisnji prije...
Narucio sam OnePlus 8pro. Na prvi pogled, mnostvo dobrih i jeftinih telefona je na trzistu, pogotovo jer zaobilazim sminku poput IP68 i bezicno...
Mozda sam ostario ali ovi sport billy telefoni me uopste ne privlace. Daj mi 5" telefon i 5000 mAh bateriju...
[IMG] RIP Mix 2, Kupio huawei mate 20 pro
Anthem je kopija Destiny 100%. Igrao sam danas alfu 2-3 sata. Ne mogu postaviti screenshots iz igre jer su markirani.
Dobio sam pozivnicu za zatvoreni alfa test za anthem, pocinje u subotu ujutro. Ne ocekujem puno od igre, EA sve na kalup, misle da frostbite i AAA...
Poceli su bubrege za turinge prodavat' : [IMG]
Licno nemam nikakvih problema ali sam primjetio da je vecina problema sa "reference board". Ne ocekujem puno od RT ali s obzirom kako kontrolisu...
Ako se traze prijedlozi za slicne side scroller-e, Limbo i Inside su dobre igre.
Splinter Cell, uzeo Ti200
Definitivno sve notifikacije rade, SMS, gmail, ako je update za telefon na raspolaganju sat te obavjestava i pruza ti opciju da otvoris update...
Interesantno je kako izgleda da svakom telefonu nesto fali, mnogi telefoni su skoro savrseni ali im uvijek nadjemo neku kriticnu manu. Kad sam...
9 je vec pristupan i za mix 2 ali su u rom ubacili supersu umjesto magisk, meni vise odgovara zbog safety net i placanja telefonom i bank app. Ovo...
Stock ROM? Ja cekam globalni MIUI9, trebao bi sutra biti zvanicno dostupan. EU verzija nema kineskih fazona, ovaj tip na xda tvrdi da baterija...
Mix 2 baterija 20% manji kapacitet, ipak sam zadovoljan potrosnjom, navigacija i bluetooth, malo igranja, youtube, citao knjigu nekih pola sata,...