Separate names with a comma.
Vidis da se covjek u isto vrijeme cudi kako je nama mrsko gasiti reklame na kinezima, a onda bi razbio Samsung zbog bixby :D bipolaran :D
Kako nema veze kad je taj privatni doktor isti onaj zbog kojeg je dug red ili njegov prijatelj. Puste tebe jer zna da ce nekom drugom uzeti. I...
Drzava je narod, nema potrebe razliku praviti.
Svaka tebi cast, ja znam trudnice koje su ignorisane dok se nije sta dalo u Tuzli. Kad smo imovinu djedovu dijelili razvuklo se dok se nije dalo....
Ne znam sto ti je tesko vjerovat kad ti treba stela od poroda do ukopa za sve.
Treba se boriti da se u privatnim firmama ne gine, a ne da svi ginu jer neko gine. Da das hiljadama uhljeba otkaz imao bi ogroman problem jer ih...
Cijena struje bi skocila makar duplo kad bi se privatizovala jer je trenutno jako jeftina. Ljude boli nepravda ali na pogresan nacin se pokusava...
Ma to stane u moj A3 kad se obori i od suvozaca :D
U Varesu je egzotika :D
Ma ta limuzina idalje top izgleda, jedno od ljepsih auta, a karavani tih godina su bas ruzni. Nek je sa srecom
Za 70 nema ni na crno :D
Dread nisam ni ja zavrsio, prosjek. Wonder isto jos nisam zavrsio, ima godina :D poslije Odyssey nije to to. Paper Mario: The Origami King mi je...
Nintendo igre su generalno skupe ako planiras legalno igrati. 1st party igre prakticno nikad ne padaju ispod 40e.
Miles je more of the same. Ako si igrao prvi dio i hoces jos spideya, sto da ne. Forbidden West sam se natjerao da zavrsim.
Vares je jedno od najsablasnijih mjesta u kojim sam bio, Srebrenica je losija jedino, nista mi drugo ne pada napamet. Ako se nije sta promijenilo...