Separate names with a comma.
Jaran upravo prodaje Mercedesa kojeg je platio 45k euri jer je svaki kvar kosta kao jedno manje auto :D najlakse je kupiti, a realno sta ce ti i...
Astro na VR mi je bila cista desetka, nisam nista manje ni ocekivao. Sto se cijene tice, nema te igre za koju bi dao 70e.
Pa sto se akumulator ikako isprazni ako ce se dopuniti svakako?
Kako ce doci do punjenja ako je los akumulator, ne drzi kapacitet
Napunis do kraja akumulator, izmjeris napon. Izmjeris opet sutra ili za par dana i vidis koliko je pala voltaza. Ako je pala ispod normalne...
Prvo uzmes multimetar i izmjeris akumulator, a ne mijenjati pa se nadati da je to…
Mislim da je meni godina trebala od 80 do 100 nakon vjencanja :D sad variram od 90 do 95, idealno bi bilo 85. Ja izbacim sokove i kroz par mjeseci...
Nije lako skinut ni 5kg a kamoli 30 :D ja od kako sam poceo doruckovat, samo se debljam, obrok vise za naizgled nikakvu korist. Samo me jos uspava...
Ono sto je dobro je sto ima opcija da nastavis sa istom civilizacijom. Meni se to iskreno ne svidja, ubija imerziju. Malo je sve streamlined, nema...
Sta je ljudi tu slikano, mislim da bi se napunio budzet Kladnja :D
I ja tempiram na 108 prije svakog tunela da ne razmisljam. A i 99% ostalih ucesnika, ako se igdje postuje ogranicenje to je tunel.
Hajd nemojte zezat, svaki tunel u Evropi 100 ogranicenje, ne moze te iznenaditi nikako
Nema u Njemackoj tolerancije na 30km/h. Sve ostalo je +10.
Takodje, ko dijete gledao gameplay reveal :D
U Njemackoj su polovne do dzaba jer to svako 2-3 puta iskoristi i onda molis boga da neko da 50e da odnese.