Separate names with a comma.
A6 je dvije klase iznad svega toga. Sa dvoje djece mozda i bolje da ides nesto tih dimenzija. Sto se tice udobnosti, sa A4 do Bosne stvarno ne...
Ako ima rucka a vjerovatno ima, nije strasno.
Ja mislim da su se ljudi generalno razmazili. Punac uzeo Tiguana, pola komenatara kako je mali gepek. Komsije uzele E klasu, malo za njih dvoje i...
Mislim da su sedan i karavan iste dimenzije i unutra u vani, samo je razlika u visini gepeka.
Moze biti, niti smo svi iste visine niti sjedimo isto u autu. Najbolje probati u salonu gdje imas svakako izlozene sve klase, tako smo i mi. Nama...
Ne znam sta je za tebe mali skok. I mi smo presli sa A3 na A4 zbog djeteta. Znatno komfornije auto u svakom pogledu, i unutra i gepek. Da je...
Ma imam A3 i A4, i u jednom i drugom dijete vozimo i znam koliko vise prostora imam u A4. Jedva veci je malo smijesno uopste napisati. Osim ako je...
Obicni Golf i A4 tu negdje dimenzijama? The fuck?
Jedino ako mislis na Golf Variant
Ne mora znaciti da je bolje bilo, uzorak ti je ono saka auta sto je prezivjelo jer je neko odrzavao, a nemas pojma koliko je na otpadu zavrsilo.
Ja dok sam isao busom, u svakoj turi su bila 2-3 TV-a za prevesti :D
Ove sa parnim stanicama su gulpost i samo prostor zauzima. Apaolutno nepotrebno.
Sto mrtav, kod mene radi jos
Ma mi smo probali milion tih proizvoda da kod kuce napravimo Kormu ali nije ni blizu kao u Indijskom restoranu odakle narucujemo.
Prozore spustam ako je napolju dzehenem pa da ne patim klimu prve dvije minute i kad uzimam kartu za parking. Znaci u dobro osvjetljim mjestima :D...