Separate names with a comma.
Ja dok sam isao busom, u svakoj turi su bila 2-3 TV-a za prevesti :D
Ove sa parnim stanicama su gulpost i samo prostor zauzima. Apaolutno nepotrebno.
Sto mrtav, kod mene radi jos
Ma mi smo probali milion tih proizvoda da kod kuce napravimo Kormu ali nije ni blizu kao u Indijskom restoranu odakle narucujemo.
Prozore spustam ako je napolju dzehenem pa da ne patim klimu prve dvije minute i kad uzimam kartu za parking. Znaci u dobro osvjetljim mjestima :D...
Mnogo bitna stvar inace :D
Poceo i nizbrdo postavljat
A sto bi izbjeljivao ako ces stavljati vinire? Fasete ne zastite zub, moze se pokvariti pa valja opet raditi fasetu i traju samo nekoliko godina,...
Kakav dim izbaci? I sta kazu majstori do cega je ili im je mrsko pa nek dimi dok radi? Nije normalno u svakom slucaju.
Sjecam se na Windows Visti kad je ovako bilo, cisto da uspori PC :D
Alfa je generalno nepopularno auto, kakve to ima veze sa Bosnjama? Ko god ima Alfu, ima jos 3 Alfe za dijelova.
Visoko pa djeluje tako.
Izgleda kao auto za starce koji hoce da izgledaju cool :D
Ne znam kako se kod nas zove pa sam napisao uticnica za sporet, ali naravno mislim na prikljucnu kutiju za sporet, guglaj "herdanschlussdose"....
Ne moze se zamijeniti osigurac jer presjek kabla nije dovoljno velik za veci osigurac. To znaci da kad bi kabal gorio, a ne bi izbacio osigurac....