Separate names with a comma.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: da, da, imam para na bacanje pa nosim da mi drugi instaliraju jer ja znam ali mi se ne da :lol: luda ste...
puno hvala daimmyo p.s. valjda neću dobit otkaz :P :lol: :wink:
fora je u tome što s tim ljudima imam poslovne veze pa ne želim nikakve kompromitacije. :lol: tim više što imam 10 giga (sačuvanih) podataka iz...
ccc da gay :lol: ma tu su vam one pedofilske afere iz SAD-a :twisted: :lol: :lol: :lol: :roll: ajd dobro, zipovat ću, ali moram onda...
postavim ga kao skrivenu datoteku ali se i dalje prikazuje. bahamute, dijete, ti izgleda znaš manje od mene kako se to radi, pa se obrazuj...
fala, vnm. daimmyo, kako se to radi ?
pa ljudi moji zar nitko ovdje ne zna kako se stavlja password na neki folder ? to je sve što mi treba.
pozdrav. nosim računalo na servis vezano za pržilicu a htio bih zaštiti podatke, odn. nesistemsku particiju sa podacima. ne želim da vesela...
au. sad sam naglo izgubio želju za kupovinom. do daljnjega. :lol:
znaš možda koliki su bez tog namještanja ?
kako to da svi LG-evi monitori imaju neki ludi kontrast, evo npr. 1925S sa analognim priključkom ima 1600:1 monitori ostalih proizvođača imaju...
i ja sam sve do sada gledao da kupim Creative Nano + , najisplativiji je, baterija traje do 17-18 sati, za razliku od MUVO-a gdje traje 10, ima...
e to je odgovor. hvala !:)
meni je to nauka, a ekranu vjerojatno nije. i ne treba mi monitor da zviždi, ali OK, hvala na savjetu, možda nekome bude čak i koristio. hvala...