Qler's Recent Activity

1. Qler liked Bio_Sam_Zmijanac's post in the thread Grijanje/hladjenje u kuci/stanu i potrosnja.

Samo vi spamajte ja ostadoh bez tri milje danas.

Dec 9, 2023 at 7:36 PM
  2. Qler replied to the thread Perilica, susilica.

Kod mene su 8 i 11 godina djeca :D masina 9kg pare susilica 10kg susi :D sve znam :D I masina je 12 godina stara, i vakat joj je da se...

Dec 9, 2023 at 6:53 PM
  3. Qler replied to the thread Grijanje/hladjenje u kuci/stanu i potrosnja.

Odgovorim ti na temi za susilicu :D da ne spamamo grijanje :D

Dec 9, 2023 at 6:52 PM
  4. Qler replied to the thread Grijanje/hladjenje u kuci/stanu i potrosnja.

Ti kao moj jaran, gledao je sva auta, i Lagune i BMW 3, i C klasu, i Mondeo, sve je to raspitivao se, dok nije našao Passat :)

Dec 9, 2023 at 6:17 PM
  5. Qler replied to the thread All about (my) Car/Cars !!!.

Gledam danas CLA 1.3 benzin, 100kW, 102k KM... pa jebo majku, preskupo... Jos cu kod njih servis mjenjaca odraditi, garantuju 120k pa...

Dec 9, 2023 at 12:15 AM
  6. Qler replied to the thread All about (my) Car/Cars !!!.

370KM ulje i filter ulja u Mercedesu za CLS-a.. plus ostali filteri :D plus novi antifriz.... od tecnosti ostalo jos ulje u mjenjacu...

Dec 8, 2023 at 11:28 PM
  7. Qler replied to the thread All about (my) Car/Cars !!!.

Ne bi me čudilo da padaju kad sam izvalio sad za auto :)

Dec 7, 2023 at 6:54 PM
  8. Qler replied to the thread All about (my) Car/Cars !!!.

Nisam ja nikad ni imao problem, ali je na 78k crkao mjenjac na fordu i zamijenjen u garanciji, prije nego sto sam ga ja uzeo. Ja sam ga...

Dec 5, 2023 at 8:25 AM
  9. Qler replied to the thread BH Telecom ADSL, Moja TV i Mobile - oficijelni thread.

Meni skinuli 10KM sa onog bonusa da smanje pretplatu, i sad gledam dosao racun, normala, ali bodova nema. Sutra cu ih zvati da vidim sta...

Dec 3, 2023
  10. Qler replied to the thread Perilica, susilica.

Kod mene kući sušilica dere od nekad cca 2015, mislim da bi žena prije mene bacila nego nju :)

Dec 3, 2023