Qler's Recent Activity
-
Qler liked Bio_Sam_Zmijanac's post in the thread Grijanje/hladjenje u kuci/stanu i potrosnja.
Samo vi spamajte ja ostadoh bez tri milje danas.
Dec 9, 2023 at 7:36 PM -
Qler replied to the thread Perilica, susilica.
Kod mene su 8 i 11 godina djeca :D masina 9kg pare susilica 10kg susi :D sve znam :D I masina je 12 godina stara, i vakat joj je da se...
Dec 9, 2023 at 6:53 PM -
Qler replied to the thread Grijanje/hladjenje u kuci/stanu i potrosnja.
Odgovorim ti na temi za susilicu :D da ne spamamo grijanje :D
Dec 9, 2023 at 6:52 PM -
Qler replied to the thread Grijanje/hladjenje u kuci/stanu i potrosnja.
Ti kao moj jaran, gledao je sva auta, i Lagune i BMW 3, i C klasu, i Mondeo, sve je to raspitivao se, dok nije našao Passat :)
Dec 9, 2023 at 6:17 PM -
Qler replied to the thread All about (my) Car/Cars !!!.
Gledam danas CLA 1.3 benzin, 100kW, 102k KM... pa jebo majku, preskupo... Jos cu kod njih servis mjenjaca odraditi, garantuju 120k pa...
Dec 9, 2023 at 12:15 AM -
370KM ulje i filter ulja u Mercedesu za CLS-a.. plus ostali filteri :D plus novi antifriz.... od tecnosti ostalo jos ulje u mjenjacu...
Dec 8, 2023 at 11:28 PM -
Ne bi me čudilo da padaju kad sam izvalio sad za auto :)
Dec 7, 2023 at 6:54 PM -
Nisam ja nikad ni imao problem, ali je na 78k crkao mjenjac na fordu i zamijenjen u garanciji, prije nego sto sam ga ja uzeo. Ja sam ga...
Dec 5, 2023 at 8:25 AM -
Qler replied to the thread BH Telecom ADSL, Moja TV i Mobile - oficijelni thread.
Meni skinuli 10KM sa onog bonusa da smanje pretplatu, i sad gledam dosao racun, normala, ali bodova nema. Sutra cu ih zvati da vidim sta...
Dec 3, 2023 -
Qler replied to the thread Perilica, susilica.
Kod mene kući sušilica dere od nekad cca 2015, mislim da bi žena prije mene bacila nego nju :)
Dec 3, 2023