Separate names with a comma.
Bitwarden, godinama, nema bolje.
Iskreno nisam to gledao, ali ja bi gledao sa što boljom ocjenom kočenja, a veća potrošnja možda znači I bolji grip..
Eee, ovaj stol sad snižen sa 375KM što sam ja platio na 300KM.... pa eto, odličan deal. Meni sad vratili 75KM :D ali žena odmah potrošila :D
Ja kontam da je to bilo nekako ovako, mobsterc prodavao Macana za 53, dao bi ga za 50, ovaj došao kaže može li Kia i 50, mobsterc kaže, ma haj,...
Ja sam uzeo Picanta, reko možda se i meni podrepi pa zamijenim za 911ku :D
Piacanta ne vozi :)
odakle si snimio Whatsapp?
Meni je zelja dobar SLK, inace SL R129 ili C124 :D sad potpisati da vozim dok imam vozacki :)
Ja juče na Malti kod staraca bio, I tražeći parking, uletim na neko mjesto kad pored mene MX5 ona if NFS underground :) manja od Kia Picanto :)...
Nisam znao da sad imaju prodavnicu. Ali da, best buy :D
ja sam na piku uzeo od neke žene G903 u kutiji, cijena bila meni se čini 90KM... kako sam skontao muž iz švedske donosi :) tako da sam na kraju...
Zato kažem, duga garancija i dobar servis.
Ma gledaj šta ima najdužu garanciju i najbolju servisnu podršku. Beko, Gorenje....
Ja sam na Huawei P30 imao samo kao foliju zaljepljeno nazad... Još stoji, mislim da nema packet na telefonu. Nikad maska samo ta folija.
Nisam ni ja te folije nikad volio, niti koristio. Generalno ne volim ni maske, ali imam osjećaj da ako jedan dan je skinem to će biti dan kad mi...