Separate names with a comma.
Izgleda da sam dzaba uzeo ovaj AFS modul za aktivno skretanje farova i corner lights... fali izgleda neki dio na fordaljci i ne radi... bas mi zao...
2012 u maju snijeg pao ja bio na gy eagle f1... Jebo sam gdje igdje išta ima... Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Ma ja vala ne znam da sam ikad nešto Aman primjetio razliku u gorivu. Sipam na EP ili Petrol radi nekog "duševnog mira" a znam da se lažem, znam...
Ne znam, ja sam gledao ovih dana, istih godina i motora/opreme mečka skuplja... Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Skuplja je E klasa od F10 istih godina.
vidi, kaze pravite planove da vam se Bog smije... ja planiram. Ne garantujem da necu opet Mondea uzeti. Da sam zagrijan jesam, vec sam i zeni...
eh, ali onda dolazi taj VDC, dolazi komplet multimedia, skretanje zadnjih tockova, pametna svijetla, koza, masaza, hladđenje sjedišta... šiber,...
:) ma vala ja jos nisam nasao komad opreme da nije bio koristan. Od onog samozatamnjenja retrovizora do dvozonske klime :D i sad mi krivo sto mi...
Pa odem ja nekad i malo na otvorenu :D ja inace se vodim onom, od opreme nista nije viska :D Eee i spala mi sad potrosnja na 10.3 :D jutros isao...
Pa uzmi ga ako je dobar. To je extra opcija. Ako ćeš razmišljati o kvarovima onda Yugu uzmi i nema skupih kvarova. Ja evo gledam ovog F10 i kad...
Meni je KeePass službeni na poslu ali ga slabo koristim jer sam last pass koristio, praktičniji mi bio. A sad sam na bitwarden I ja. Sent from...
Ne zelim da neko 10-i dođe do mojih šifri. Puno sranja se može napraviti sa time. Nemaš privatnost od Google ali želim da je imam od Kunte Pante....
Nije da ne može u isto vrijeme, nego moći ćeš koristiti ili na desktop ili na mobile devices, jedno otpada.. Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
https://blog.lastpass.com/2021/02/changes-to-lastpass-free/
Ma ovi PM kad se navikneš fakat olakšaju život. Password lako mijenjaš, kompleksni su, 2fa na svemu bar ja koristim, dođe ti sigurnije i...