Separate names with a comma.
Nije mi dnevni boravak od 50m² :p
Ima li neko iskustva sa sljedećim model televizora: Samsung 55" OLED S90F ? Razmišljam da ga kupim ali kao da mu nešto nedostaje. Ograničen sam...
Ako ne budu mogli obračunati transport, carinu i porez onda neće ni ležarinu. Ako budu imali osnova da obračunaju onda će ti biti uračunato negdje...
Ma bubam napamet, nemam više uvida u carinsku knjigu gdje su definisane carinske stope na robu. Samo sam okvirno dao pregled kako se to računa....
Da budemo precizniji. Radio sam kratko carinjenje i troškovi se svode na sljedeće. Iznos 300+ KM= 300 KM cijena proizvoda sa uracunatom dostavom...
Ovaj put su malo promijenili i uveli sistem napredovanja. Bice zanimljivije otkljucavati vozila.
Evo pogledaj ovaj: Asus ROG Swift Oled PG27AQDM 2K 240Hz
[MEDIA] Brise se FH5 i ide lagano preload prije izlaska.
Evo koji ti je sljedeći upgrade: MOZA HMA150 Motion Actuator
Zasto mu ne pokazes Commandos? Meni se brat koji nikada nije volio igre navukao na ovo morao sam je deinstalirati :p...
Otišlo. Može lock.
Ako ti nije potreban haptic feedback i slične "gimmick" stvari koje Sony gamepad nativno podržava onda uzmi kineza.
Obzirom koliko si uložio do sada u taj gamepad i očigledno da imaš tešku ruku :D predažem ti nabavku DualSense Edge kontrolera gdje možeš...
Bump, nova cijena.
Igram ja ali u kasnim satima, od 01:00-02:30h :(