Separate names with a comma.
Mini drone klijent rece da bude silueta kao DJI Mavic 1, samo da nije DJI Mavic zbog copyright. Usput ubacio controller, cisto onako :) [MEDIA]...
UE4 test animacije, zvuk, teren postprocess itd. [MEDIA]
Brzinski model Bgm-71 TOW launcher + BGM-7 missile, teksture su jos malo u doradi. [MEDIA] [IMG] [IMG] [IMG]
Zavrseno UE4 [MEDIA] [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] [IMG]
A hvala ljudstvo pozelio sam se BF, vajda novi BF nece razocarati, pada se saberemo kao nekad. Inace novi model i dalje je work in progress ali...
Rama nikad dosta hehe,
Srednji je na optici uvijek slave, HDD na cable selected i to je to. Godina 2001 : 3D - Fix bori se za zivot Ge-Force u punom mahu, XP je na...
Mozda si je meni prodao ja sam se na kupovao voodoo kartica po 20km i 10km hehe. Jbg treba prostora za te računare a kad stisne onda nema se kud...
Pa imao sam 13 - 15 konfiguracija prije jedno 7 - 8 godina. Socket 4, socket 7, slot 1, socket 370. Ovo sto je prezivilo hehe ali bice opet dok se...
SB LIve! uvijek valja imam ih jedno 4 komada a nekad sam imao vrecu citavu barem jedno 25 komada 9200SE pretpostavljam hehe to se dilalo po Bosni,...
Strasni jumperi daj fsb daj multiplayer daj voltazu memorije Athlon XP Bartom core je vintage vec tesko bartonca naci sreca imam jedan, mada...
Imaš sliku gore slot 1 cpu max frekvencija je 1ghz. Tajodje imaju konvertiti sa soket 370 na slot 1 A imas i ekvivalentna AMD lici kao slot 1 ali...
Zavisi sta je u centralnim. Ako si bacio kakvu Voodoo karticu e onda si bacio pare. A ako je nesto sis chipseti i pc chips i to sto je se...
U masina u to vrijeme je to bila 32MB SDram isto 32GB DDR4 danas hahha Ja sam imao tad 166mhz MMX ,16mb edo ram, S3 2mb kartica i 33.6k modem CnC...
Godina je 1998 CPU : 266 MHZ Pentium II VGA : Ati Rage IIc 4MB AGP2x RAM : 32 SDRAMA 66mhz MBO : Vl-601, 440LX chipset HDD : 8GB Matrox Case : AT...