Separate names with a comma.
Jel to benzinac? Sjecam se price da su prekinuli koristiti njihove 1.5 dizele?...
Bili su se poceli gubiti sa Renault motorima ali su ih se kutarisali u novim modelima sto je za pohvalu. Sad sto se tice prednje vuce, ima smisla...
Meni su u Interautu zavalili cijenu za filter klime kao da je neko premium vozilo. Kostao kao 3 litra ulja, halo ba sta ima... :) Sad si, neces...
Ovdje je prica o CLS, sami vrh ponude. Jos stari model, zamisli kako je u novom. Neko sa A ili C klasom istog godista ce imati drugacije misljenje.
@kio A6 ili E klasu ako hoces vise prostora. Ako buzet dozvoljava naravno, ne samo nabavku nego i odrzavanje. Ili da ides na nekog SUV-a, Tuareg...
Zato Nvidia vrijedi 4 triliona dolara. Bitno je da imaju bilo kakav proizvod, zalijepi mu masnu cijenu i ide ko halva. Sto je potencijalni hazard,...
Problem je sto su 10 godina stare svabe sa 300 hiljada na satu 25-30 hiljada. I tih 300 hiljada je pitanje. Hoces malo bolju opremu ide preko 30k....
Nikada nisu skontali do cega je. 5080 i 5090 imaju iste probleme. Nema sanse da bih pljunuo 3k i da razmisljam hoce li biti rostilja u kucistu.
Sto ce ti problemi u zivotu :) [MEDIA]
Treba biti racionalan, tj neka sredina svega. Kakva se auta kod nas vozaju i svabe se cude.
Izleti mi neki dan shorts na YT mjenjac nekog od poznatih proizvodjaca, nisam siguran, mozda VAG. Kao fabricki se ne servisira, a unutra tri filtera.
Pitas sad kad ga je vec kupio? :D Eto ta panorama im je problem, neka je ne koristi puno. Motor je dobar.
Osvjezavajuce je vidjeti nove kartice za 800KM koje su sasvim ok i za 1440p na srednjim postavkama. Solidne si komponente izabrao. Vidi jel ima...
Djeluje kao dobro auto. Naci ce musteriju ali treba sacekati. Ljudi postanu sumnjicavi kada vide da se dosta cijena mijenjala. Misle nesto mu...
Svi preporuceni su dobri. Kod mene je Exide premium, dobro se pokazao. Prije toga bio Fiamm, predhodni vlasnik ga kupio, trajao 5-6 godina.