Separate names with a comma.
Sa srecom i da ti se 12V-2x6 napojno kablo nikad ne pobuni :D
Ocekivano, sto bi rekli ko je jamio - jamio. Sve bude i prodje, do tada se okrenuti drugim stvarima. Mozda maticne i procesori budu jeftiniji,...
Koja ludnica, AMD naplacuje GDDR6 vise nego Nvidia GDDR7....
Nisam upratio, znam da je trebao biti refresh Core Ultra serije, lga 1851. Predpostavio sam da su poslije Raptor lakea sahranili lga 1700.
Ko bi reko cuda da se dese, Intel planira nove procesore za lga 1700, code name Bartlett lake...
Izgleda da TCL i Sony idu udruzenim snagama, stim da ce TCL drzati 51% a Sony 49% udjela u partnerstvu....
Iz istog razloga sto je skocio ram. Cipovi dolaze iz istih fabrika :)
Ja bih prodao tu 750W i onda kupio novu, a do tada koristio spliter. Zamjena i doplata uvijek ispadnes donji.
Nova sigurno nije ispod 350-400KM, polovne su oko 250KM. Pogledaj i kod komsije u Gracanici, ima solidne napojne u ponudi....
Ovako je starac palio starog citroena 3cv kada ga je zezala brava. Kasnije ugradio paljenje na dugme. Ko bi rekao da ce 30 godina poslije paljenje...
Kod benzinaca cim otvoris vrata vozaca pumpa goriva odradi svoje. Bar je tako kod mene.
U Nvidia Control panelu trebao bi da imas opciju "G sync compatible" za tvoj monitor. Konekcija mora ici preko display porta. A stabilnost...
U ovoj igri je 82-89% jer je procesor slab da je pogura 100%. Meni i ne smeta, imam dovoljno fps, oko 150. Nekada u buducnosti ganjati jaci cpu.
Malo se igram sa undervoltom. Onako na prvu bez puno zezancije boost clock 2790Mhz @0.885V u Arc Raiders, potrosnja 150W , temp 50C. :) mislim da...
Pa dobro si i ti prosao, kod tebe je i bolji model. Bila je i jedna koristena Gigabyte Aero 5070 Ti bijela isto 1600, izgleda pravo dobro, veliki...