Separate names with a comma.
Sad ce Toto Wolf izvuci asa iz rukava uz gratis djavolji osmjeh. Ionako su nenad*ebivi na stazi.
Nije odradio 5 sek kaznu kada je bio u boxu, zato dobio vecu kaznu.
Ciste stazu, pregledaju je.
Jao sto zeznuse Leclera, nevidjeno :D Odradi i on 5sek ni kriv ni duzan. Ferrari i strategija ne ide jedno sa drugim nikako. Edit: Kao da mi je...
Ovo je nesto do pit limitera, nemoguce da 4 vozaca istu gresku naprave.
Lecler nije imao srece u prvom sektoru zadnjeg kruga, zasmetao mu je neko, bila je plava zastava, inace bi bio u prva tri. Antoneli je za volanom...
Konacno su banovali Mercedesov trik sa kompresijom...
Pa da, remen u ulju i raspadne se, zacepi pumpu ulja. Zet imao sluzbeni 208, 2-3 godine staro auto, riknuo motor na 60 hiljada. Mislim da se i...
A sta je sa remen kaisem za pumpu ulja u karteru na 1.2 pure tech? Zbog istog stradaju motori na manje od 100 hiljada km. Ima li za njih kakva...
Koja je radnja, ima li internet stranicu? Da proberemo sta valja. Kod mene starac isto tako pricao, 76 god., al kad je uzeo malo bolji tv ko...
Nemoj Teslu, daj vidi nesto od TCL ili Samsunga za te pare. Mislim da se 55" TCL P7K moze uklopiti u cijenu, google tv, qled.
Ako je tako velika razlika u cijeni onda moja preporuka za 9070 XT. Razliku mozes iskoristiti za bolji monitor npr.
Kupujem ja preko autohub.ba i autobox.ba , pa gdje bude jeftinije. Sve ok, uredno u oba slucaja.
Preporuka za Spider Noir. Nicolas Cage se dobro uklopio u ulogu. Ja pratim crno-bijelu verziju, ima i color. https://www.imdb.com/title/tt30460310/
Nisi se ti dugo vozio za Tuzlu da vidis sta je patnja. Kladanj, Zivinice i ulaz u Tuzlu.