Separate names with a comma.
Jest nam forum popularan, i u NY nas prate :D
Da, ili zakljucaj kad je pun squad. Desavalo se da ima vise grupa po dvoje-troje i sve zakljucano.
Da, islo se na fazon Bug-a i bilo je dobro. Steta sto stade.
Zar nema opcija za offset cpu voltaze u biosu? Mislim da kod mene ima. Kad dodjem kuci moram provjeriti.
Meni na 5Ghz 1.3V ode blizu 90C u Cinebench, Drzim ga na 4.6Ghz, 1.5V i taman, 77C max.
Neka me isprave ako grijesim, ali mislim da je za 4k video editing dovoljno 32GB rama. Ima par ljudi na forumu sto se bave tim stvarima. Ako bas...
Dobar ti score, kod mene je RTX 3060Ti 7000.
Jensen kaze da lose posluju, moze to bolje :D
@Esh je clan od 2003 tako da jeste forum postojao tada. :)
Prvo da te pitam za sto ti treba toliko rama? Bavis li se nekom obradom slike, videa, 3D modeliranje/rendanje? Ili uzimas onako da imas, za igre,...
Bilo je i za ocekivati. Potrosili ogroman novac na Arc, od kojeg za sada nemaju nista. Raptor lake se skroz lose prodaje, rekao bih prije svega...
To za ram, tesko ti ko moze reci da bude 100% siguran. Na QVL listi tvoje ploce sa Ryzen 2000 procesorima, taj ram nije podrzan za cetiri plocice,...
Ocito da nemaju ovlasten servis koji bi i trazio pravi garantni list, nego imaju svoje majstore koji to popravljaju, od dva uredjaja naprave jedan...
Nista onda, javi kako radi sa novim hladnjakom. :)
I ja sam to pomislio na prvu, mada i razumijem zasto nije isao na novi procesor, ako i sa ovim ima problema u hladjenju. Steta, to je do lose...