Separate names with a comma.
Nema kod mene dpf, 1.4 benzin atmosferac. A idu vjerovatno logikom da je vecina pocupala dpf-ove :D
Na starom 0W30 uopste ne pise da je synth tako da... https://olx.ba/artikal/63714919 Mene vise buni to sto je trenutno ulje 502 00/505 00 norma, a...
Kakvo god da je na kraju, to je preporuka fabrike da se sipa. Opet kazem, ja ga nebih sebi uzeo. Sad kad su mi vec nasuli vozit cu do iduce...
https://www.motominds.de/en/products/vw-skoda-seat-cupra-audi-special-g-motorol-sae-5w-40-1l-vw-502-00-505-00 Mada ga ja licno sebi nebi sipao,...
Ovo sto su meni nasuli 5W40 je full sintetika, VW Special G, 502 00/505 00 za auta bez dpf-a.
Doslo vrijeme da se na 5-6 litara gleda kao velika potrosnja :) Ovo za ulje, ocito se nesto desilo medju proizvodjacima jer je i VAG promjenio...
Pa da, mislim da su to i rekli. Ovo je vise bio pokusaj da naprave dobar temelj za buduce generacije. A i dalje ne vidim odgovor na amd-ov 3D...
Zar nije komplet nova arhitektura? Gledam jucer Jaystwocents, Arrow Lake bi trebao biti kao Zen1. Tek sljedece generacije ce donijeti napredak....
Opet se vracam na konkretan slucaj, Audi S3, najskuplji hedzbek u to doba, kostao duplo vise nego standardni dizel. Znaci kupio ga je neko ko zna...
Pa da, ali ako imas i malo pameti onda znas da je 15k max za ulje. Pogotovo kada je vec i starije auto i izaslo iz garancije.
Ne mozes da shvatis, performance auto koje je kostalo duplo vise od nekog dizel modela i ono osnovno, redovan servis, ljudi ne rade na vrijeme....
10 godina od proslog belaja evo ga opet. Jesmo svi na broju? Znam da je neko bio iz Jablanice.
Steam ti je najsigurnija platforma. Ne dijeli podatke svog racuna i nemas brige. Kupovina je sigurna, mada nije najjeftinija. Bude snizenja,...
Kad smo kod pohlepe proizvodjaca, gledam jucer u Tuzli novi Megane, al kao elektricni SUV. Veze nema sa dosadasnjim Meganom, samo naziv. Na olx-u...
Kako zavrsise maske za mobitele na ovoj temi? :) btw ta maska od 100KM vjerovatno ima bateriju ili neki vid elektronike u sebi. Ne vjerujem da je...