Separate names with a comma.
Sretna Nova godina svima [emoji6] Poslano sa mog 5024D koristeći Tapatalk
Kod mene je extra s i piše 500 min. 500sms i 3072 mb. Poslano sa mog 5024D koristeći Tapatalk
Mislim da ne mora, najbolje da ih pozoveš telefonom ili pošalješ e-mail. Poslano sa mog 5024D koristeći Tapatalk
Sve najbolje u 2021. sa zakašnjenjem. Poslano sa mog 5024D koristeći Tapatalk
Trebalo bi da ima u svakoj radnji sportske opreme. Sportvision, Intesport itd. Poslano sa mog 5024D koristeći Tapatalk
Meni izgleda top [emoji3] Poslano sa mog 5024D koristeći Tapatalk
Meni je Wish refundirao pare, dvije sedmice nakon narudžbe. Ovo je drugi refund, prvi sam dobio od sellera sa ebay-a pa me je nekih 4-5 sellera...
Ja sam paypalom platio tako da ti ne bih znao reći šta bi mogao biti problem. Poslano sa mog 5024D koristeći Tapatalk
Je li meni ovo pitanje namijenjeno ili nekom drugom ? Poslano sa mog 5024D koristeći Tapatalk
Naručio s Wish-a item u subotu. Još nema poruke ni da su ga "shippali". Vidjećemo ovih dana kako će se situacija odvijati. Poslano sa mog 5024D...
Sačekaću još malo, da vidim kako će se situacija odvijati. Poslao sam upit i WISH-u glede shippinga mada sumnjam da će to piti vode.
Pa jel radi makar dostava za BiH ? Uzeću ja promo kod ali džaba ako i ovaj kaže da ne šalje za BiH. Zadnju dvojicu sellera sa Ebay-a koje sam...
Ja svoj još uvijek čekam, bitno je da je došao u SA. Izgleda da kombinacija Ebay-SpeedPAK poštarina funkcioniše. Čekam samo da preuzmem ovaj paket...
Pogledah i ja svoj tracking i vidjeh da je i kod mene isto, došla pošiljka u Sarajevo. Ista pošta Speedpak. Izgleda da se može ponovo poručivati...
Ista stvar i kod mene :D. Ne zna čovjek da li da dalje naručuje ili ne.