Separate names with a comma.
Nigdje, nazalost :)
Akcija vrijedi samo ako si na onom starom nekom paketu Mini 15 itd.. Mene su zajebali, prvo mi rekli da mi vrijedi akcija jer sam imao istekli...
Nemam ni ja problema na optici. Hoce li biti neka akcija povodom dana BH Telecoma u septembru? Istekla mi je Moja TV pa da znam da li produžavati...
[IMG] Moja TV je od 1. septembra 2023. godine bogatija za tri Viasat TV kanala: Viasat History, Viasat Nature i Viasat Explore. Viasat programi...
Vrijedi ovih 50% na svim računima :D
https://www.bhtelecom.ba/usluge-za-privatne-korisnike/2023/07/prenesi-broj-i-ostvari-extra-pogodnosti-2/ Solidna akcija :)
Ako nekoga zanima za ubuduće. Nisam uradio Clone SSD-a. Ubacio novi SSD i instalirao sve programe nanovo, sa starim licencama. Licence su uredno...
Kod mene Moja TV Net S i Extra S - Umanjio račun za 27 KM
BH Telecom ubacio nove kanale na Moja TV: ARENA PREMIUM 1 ARENA PREMIUM 2 ARENA PREMIUM 3 SUPERSTAR 2 TOXIC RAP TOXIC FOLK BLOOMBERG [IMG]
Telecom zamijenio Arenasport 1 HR i Arenasport 1 SR sa Arena Sport 5 i 6 :)
Imas NanoCAD samo je potrebno da se registrujes na stranici www.nanocad.com i zatrazis besplatnu licencu :)
Hvala, pokušat cu :)
Pozdrav, Da li se može izvršiti transfer podataka sa starog SSD diska na novi SSD disk, stim da se transferiraju licence softwarea? Imam...
Do kraja mjeseca od datuma prebacivanja je ostalo 10 dana, zbog toga ti tako piše. 500 minuta podijeljeno sa 30 dana u augustu, dobiješ 16,6....