Separate names with a comma.
Nisam imao Bun In na C9, nemam sad na Z3, po cjelu noc nekad ostane upaljen, sve te fancy stvari, micanje slike i oko logoa su iskljuceni,...
Dobar je Dead Space, igrao ga kad je izasao preko EA Play membershipa.
Sretna nova
WD Sn570 je super SSD, imam dva, vrh. Jebo sintetiku u kojoj nije nesto, real life je odlican.
Sold
Ja sam PS4 Pro koristio na dva TV-a, nisam imao nekih problema tog tipa, iako sam vise igrao na ONE X. O PSV ne mogu govoriti, jer nemam navedenu...
Pozdrav nanrode, ni onda ga nisam prodao, i tako stoji vec dva mjejeca ne koristen. Sad je hitna prodaja radi prostora u sob, sklapam drugi pc,...
Moze lock prodano.
Update: Na prodaju je samo jedan kit, ovaj od tri mjeseca sto je radio. 420KM. Drugi sam odlucio ostaviti sebi. Dostava u druge gradove postom,...
Ma da, naravno, eto ali opet ja sam ja sto se takvih stvari tice, a imao sam Dominatore kuci, i jos jedan setisto od G.Skill-a, tako da ono fakat...
320KM nek bude ova sto je radila godinu. 420KM nek bude ova od tri mjeseca. Moze se malo korigovat cjena, 10-20KM, ne vise. Na PM ili na 065 689 048.
Itko?
Treba mi procjena za navedeni RAM. Dva seta od 2x 16GB, iako su isti, Samsung B-Die, zajedno nece da rade na 3.6 GHz, sta kod da sam probao, a da...