Separate names with a comma.
Opel + benzin + karavan. Da je VW hatchback dizel, prodo bi ti to vec (i po visoj cijeni).
Taj tim se moze otpisat lagano. Sa Max-om ili bez, njih iduce godine nece nigdje bit. Ni motor im nece valjat.
To po svemu sudeci i jest zato sto je Max vec potpisao za Merc.
Da nije karavan, mozda bi moja sestra bila zainteresirana. Ovako, nema sanse.
Golf 4 je bio najkvalitetniji Golf. Eto nek majstori kazu. Sent from my iPhone using Tapatalk
Steta sto je karavan. Sent from my iPhone using Tapatalk
Zajebo ga tim, dao mu najbrzi auto jucer a ne danas.
Red Bull se kockao sa low downforce i izgubio. I Piastri, sam pao sam se ubio...
Ne misle nego kazu “front row”. Znaci P2. Sent from my iPhone using Tapatalk
Nisu. U Q2 su imali run na novim gumama kad su svi vozili na starim. Ferari nije bio najbrzi danas. Red Bull je bio. I odakle zakljucak “onda je...
Ma nije nego najbrzi bolid. To kakav je poredak bio proslu utrku nikakve veze nema. Sent from my iPhone using Tapatalk
Sit sam tog kukanja kako auto ne valja a ono nadmocan pole. Evo jucer komentiramo kako Red Bulla ne bi bilo nigdje ove godine bez Verstappena. Kad...
Totalno drugi auto sad. Kako samo transformiraju auto od petka do subote....
Ali ne zadnji. Ako ode bice bukvalno zadnji. Vec ove godine bi bili zadnji. Mada, mozda bi bez njega za volanom napravili pitomiji bolid....
Iduce godine, ako ode i Verstappen, bice oni zadnji u poretku. Sent from my iPhone using Tapatalk