Separate names with a comma.
400 v1 i kartica 256gb pp ako odgovara? Dobijes i jig.
Samo viza se pegla ;)
Tesla shop iz Bijeljine je u pitanju. Ljudi imaju svoju radnju, racun bla bla nije to ono klasicno pik svercovanje. A to za ekupi, kupovao kod...
Prodata ploca, nije uspjelo ovo sa biosom. 3-4 verzije probao.
Evo primjer za q990d al bas nigdje u BiH ga nema! A oglasa na sve strane. BigBang i jos negdje sam zvao, samo se pominje onako da imaju. A vjeruj...
Up, 7kom ostalo. Ima jos i 570 4gb i 2x580 4GB 70KM i 80KM.
On je kako sam shvatio uzeo drugu plocu na kraju :(
To su vec stare ploce, 5g. Tako da ce biti jednostavnije uzet novu. Al cu je svakako dobacit do servisa ako ovaj dio sa ranijom verzijom biosa...
Probat cu danas, na 10 ploca postavio 5600x sve ok, ista revizija ploce i isti bios samo ova nece da ga prihvati :mad:
Ma nije tacno, valjda znam kakve su cijene bile kad sam kupovao. Sta mislis da nisam pratio cijene. Pored toga nije bio u radnjama tad niti jedan.
Iduce godine mogao sam ga uzet i za 3000 :D
Ploca B450M DS3H (rev. 1.x) zadnji bios, ubacim cpu 5600x nema slike, drugi 5600x nema slike. Vratim ryzen 2600 sve radi. Vratim 5600x nema slike....
Pa ja kad sam porucio prije 2 mjeseca bili su 6, normalno je da cijena pada kako vrijeme prolazi. Tad je to bio dobar deal. Vidi 200-300 gore...
Teslashop Bijeljina, 5 milki. Ako treba broj direktno mogu poslat u pm. Garancija i sve ostalo uredno. Samo ganjas da ima u serijskom broju na...