Separate names with a comma.
vjerojatno matična. možeš li stavit sliku matične a da posebno slikaš i kondenzatore u blizini procesora?
sve je to debelo jeftinije nego ovdje. Kila teletine je 12 eura bez kosti. Tikvice su 2KM kila a ovde su 5KM. Za jaja jedino ne znam, sad je haos...
Bio sam u Minhenu prije dva mjeseca . Pola kile crunchy musli košta 2.6 eura 400g kikiriki putera je 1.95 euro 6 avokada sam uzeo za 2.2 Eura...
vrlo jednostavno, u Njemačkoj je sve daleko jeftinije nego ovde.Bar jesu one osnovne i najbitnije stvari kao što je hrana, odjeća, higijena,...
nije ovo launch recenzija, ovaj video je snimljen 2024.
da nisi možda pobrko sa vega 64? većina informacija koje sam našao je da je 1070 3-10% brža a jedan veliki problem je što nema više drajvera za...
za nijansu slabija od gtx 1070. Ako se dobro sjećam ove vege su kritikovali zbog enormno visoke potrošnje, a koliko vidim i ta hoće 2x8 pin znači...
18 muškaraca i 7 žena. 25 ukupno. Diskutabilno je da li je 25 malo ili puno, skontaj da u BiH imaš 7 gradjevinskih fakulteta i nek se svaki izbaci...
U Kantonu Sarajevo je peto najbrojnije zanimanje na birou. [img]'][img][/URL] [IMG]
problem je što manjim firmama i manjim sredinama obično i nema inženjera gradjevine, van Sarajeva i većih firmi gotovo je nemoguće se zaposliti
pokušavao sam mnogo puta, jednostavno je teško da će shvatiti ozbiljno klipana od 40 godina kao juniora. Šaljem atalno cv ali nikad ne dodjem ni...
zato što sjedeći poslovi te ubijaju psihički i fizički. meni nisu jasni likovi koji sjede na stolici 10 sati i onda plate 100 maraka da dižu...
Fakultet je gradjevinski, iskustva u struci nemam. Diploma je stara 12 godina, pa je i ne računam, jer je na neki način i "istekla". Ne vidim puno...
nije loša ta opcija sa paketima, iako mi je aerodrom možda bolji jer ima više mogućnosti za napredovanje. Druga opcija je da ganjam nešto na...
ne vidim drugu opciju, imam iskustva jedino u call centru i vozanju turista po gradu. Plus je što znam Njemački jako dobro, ali nemam ideju šta bi...