Separate names with a comma.
sve je to namjesteno. Postoji teorija da je nastimano da portugal uzme ove prvenstvo. To bi bila jedna lijepa priča o ronaldu sa sretnim...
Mozemo sad raspravljat do ujutru. Sto bi reko Blaž-rezultat is real. Koliko smo ulozili u nogomet ovo je i predobro. Tim nam se sastoji od momaka...
ma kakava crna 3-4 komada, jedino imamo sanse da ih uvucemo u mracnu sumu sa defanzivnom igrom i onda remi i penali. Realno smo na penale puno...
Idemo puni haramball na USA da im izvucemo remi i onda uzmemo na penale. Idealno bi bilo krenut sa jednim napadacem nesto tipa 4-2-3-1
Realno Bosna nikad nije imala selektora osim Cire Blazevica. Da su pametni sad bi od ovog novca koji su zaradili od kvalifikacija unajmili pravog...
uvijek neki pad u igri pred kraj utakmice. Uvijek primimo gol oko 75. minute. Ocekivo sam poraz al ovo je bas katastrofa
Najbitnije je kad uzimaš biciklo da ti paše veličina rama isto ko kad uzimaš cipele, mogu one biti najskuplje i najbolje gucci prada ali djaba ako...
https://olx.ba/artikal/67604615 da li je neko zainteresiran? Solidno gradsko biciklo. Ja zivim u. Austriji pa mi je tesko da ga prevozim vamo,...
Grupa je fakat lagana, može se lako proć dalje samo nek ne dodaju loptu Vasilju
ja se sjecam imali smo tamo nekad 2018. najlakseg protivnima u barazu Irsku. Kad tad nismo otisli na sp onda nikad necemo. Ne kontam ovaj hajp...
Bajram Mubarek Olsun. Nek je sretno i bericetno
Pa i ne bi reko da je 78232KM ispod cijene za ps5
ja prije možda mjesec uzo 480GB sandisk za 39 eura sad je 95 ,
meni su prije par godina hakovali epic games account koji inace nisam godinama koristio. Kako god uspio sam ga vratit
Lenovo je nadogradjen na 16GB RAM tako da cu morat dici cijenu na 650KM. Sto se tice ove tacke na displeyu nije stvarno strasna, gotovo je da se i...