Separate names with a comma.
Ja planiram ovaj naruciti. https://www.ebay.com/itm/New-6K-Q-plus-4-64GB-Android-9-0-Pie-Quad-Core-Smart-TV-Box-WIFI-3D-H-265-Media/252699420996
kod Tetke Merkel?
Sa ovim sad bas odoh u Offtopic, al moram :p Ja sam trenutno (izmedju ostalog) u oba svijeta, znaci 15tak godina sam radio kao elektronicar ......
Vanja je jedan od rijetkih koji je odlucio da nauci. Za nase podneblje je to misaona imenica. Ko ce ba uciti. Odo ja mjenjat displeje, mikrofone,...
Nas (bivsa Juga) ti veliki proizvodjaci Potrosacke elektronike deklarisu kao SEAD regiju ( south east adriatic region ). No medjutim, posto je...
Jel ko gledao 11.22.63 ? Meni je vrh. Interesuju me druga misljenja. A Dark mi je trenutno u samom vrhu.
How It’s Built: 3rd Gen AMD Ryzen™ Threadripper™ [MEDIA]
moguce da je moje pitanje suvisno, al za svaki slucaj. koje Wirelles standarde podrzavaju tvoji uredjaji?
Ako tvojoj ploci ima spasa, Vanja ce je spasiti. Jesil vec nosio nekome?
In My Humble Opinion TOP 3: Patrice O'Neal koji je svoju bolest najbolje predstavio u Elephant In The Room (Rahmetli) [MEDIA] Greg Giraldo...
Mislim da je bio klon Apple II
Vanja i samo Vanja, imas sav info na njegovoj stranici www.popravi.ba a sve ce ti biti jasno kad pogledas njegov Instagram...