Separate names with a comma.
Pokusaj ga upaliti kad je potpuno hladan. Vidi koliko ce raditi. Moguce da ti je hladnjak zaprljan. Ako primjetis da, kad je hladan radi maloduze...
Radije pokusaj naci sprej za ciscenje nego vodu. Ili alkohol,kako kolega rece.
Re: BIHnet ADSL - oficijalni thread [Super Bitchin' Mode] Nisam siguran dali je ovo meni upuceno. Ako jeste: 4608kbps/768kbps 60GB limit;...
Ovako se na BOSANSKOM kaze "HVALA" ili sam nesto pobrkao!!!
Re: BIHnet ADSL - oficijalni thread [Super Bitchin' Mode] Sorry, nisam znao da neznas mislio sam da si ispravno napisao. Ja imam vise od 50KB u...
Re: BIHnet ADSL - oficijalni thread [Super Bitchin' Mode] Kako to mislis....
Re: BIHnet ADSL - oficijalni thread [Super Bitchin' Mode] Neznam koliko ti je to bitno. Ali zakacis par komsija i zajednicki... Svi dobijete, za...
Re: BIHnet ADSL - oficijalni thread [Super Bitchin' Mode] Na 5Ghz ti se ping krece izmedju 30 i 50 ms. To naravno zavisi od kvalitete signala i...
[img] Evo malo Wireless-a.
Super je to. Niko nece da se zali..... heheheh
Malo cudna matematika. Ovdje kod mene nije odbijen niko, ali niko nije ni dobio MojaTV. A sve i da je odbijeno tih 6000 korisnika. To apsulutno...
Da, sorry. ali shvatice.
To je na neki nacin OK. Ali, zar radnik na salteru nije mogao da provjeri i da ti odmah kaze da nemozes dobiti Moja TV jer nema odgovarajuce...
A kako bi uopste radilo vise uredjaja na 1mbit. Osim da ih koristis pojedinacno. Strucnjaci su mi poznati kroz ADSL, tako da ih u ovakvoj...
AU prijatelju. Ovdje se govori o brzini protoka saobracaja koji je neophodan za normalan rad IPTV. Mislim da vecina ljudi ovdje, i ako nema tih...