Separate names with a comma.
Crni dim je zbog loše smjese tj. dizne, usis, egr itd. Turbina kada ode ide bijeli/sivi dim
Zna se za šta je pješačka staza, isključivo za pješake. Treba u ovoj oblasti a i u kulturi saobraćaja generalno uvest reda. Bicikli se voze i gdje...
Sve je već pomiješano, plin već ima u sebi ulje(lubrikant) za kompresor. Ako pogledaš naljepnicu za vrstu plina u auto (obično bude pod haubom...
U auto klimama ide kombinacija plina i ulja
Čovjek mu se javlja od koga je kupljena @mickey84
Jest meni Kingston A2000 512GB nakon cca 2 sedmice ne znam da je imao više od 300 GB write-a, srećom imao clone sistema pa se nisam morao patiti...
O ukusima se ne raspravlja. Kućište mi je OK vodeno bi u ovoj mašini već trebalo biti neki custom loop sistem.
Kod mene je kod malog na Tesli instaliran i stvarno nema nikakvog trzanja sa sadržajem a sumnjam da je neki "aman" chipset u tom TV-u
Koji disk? Provjeri sa cristal disk info da nije "istrošen". Pogledaj u postavkama zauzeće po strukturi (Settings > System > Select "Storage)
Za ove novije generacije uređaja nisam još uspio dobiti koje su admin šifre, dobro ih čuvaju. Ja tražim za Innbox F60 FTTH od eroneta isto
Regularna radnja, imaju svoj poslovni prostor. Rade sa nekim vjerovatno dropshipping. Išao sam im do radnje. https://maps.app.goo.gl/QAYWtFS78xQR7UcW9
Uredna radnja iz ličnog iskustva govorim.
Pošaljem mu pa ti se javim dok mi odgovori.
Ponudi, rekao je da su kopale ali ne dugo.
Inno3d Twin X2 3060ti