Separate names with a comma.
Re: ELOB / Telemach oficijelni thread Malo su mi neorganizovani ovi u Telemachu :( Zvao ih da mi uvedu kablovski i internet, kazu mi da moram...
Jel samo meni kasne komande? Uzasno me nervira sto igraci ne dodaju odmah loptu kad pritisnem X, prvo sam mislio da mozda dugo drzim tipku ali...
Danas sam je igrao online preko GameRanger-a , ko nije probao neka skine program obavezno, jednostavan je i od 10-tak tekmi sto sam odigrao samo...
Jes' jes' , bit ce da je to, kad nisam dijete, kad ne lazem da imam original... onda mora da sam los... Ima li jos sta da mi se prisije, bas ste...
Opa, izvini nisam te odmah prepozn'o. Ti mozda mozes kuci svojoj govoriti ko sta da radi, meni se mani te suplje, ne vidim da si admin prema tome...
Ne treba mi da ispravljam neke osnovne stvari, hocu gotovu igru. I ne trazim dlaku u jajetu niti sam dosao ovdje da bi blatio PES, ako malo...
Svako ima svoje razloge, ne radi se samo o jednom imenu vec o imenima. Npr. engleska liga mi je najbolja za gledati na tv-u, zbog toga je najvise...
I ja sam sretan i uzivam uz Fifu koju i namjeravam uzeti original ( do sada je PES bio taj za kojeg nisam zalio dati pare ) Jucer skinem full PES,...
Meni je bas bolje sto manualno odredjujemo jacinu pasa, draze mi je da se malo potrudim da imam neki osjecaj kada dodajem nego da pritisnem samo...
Covjek ( kojem sam naravno platio ) dosao sa nekom spravicom i namjestio, doduse jest se jedno 3-4 sata zaebavao, ja mu govorio da ostavi i da sam...
Odigrao jednu utakmicu i cini mi se da je bolji od 2010, e sad hoce li mi biti bolji od fife 11 to cu jos vidjeti. sto se tice zahtjevnosti, imam...
Re: FIFA 11 PC next gen!!! Hoce li se moci na demo-u igrati online? Meni se kao zakletom PES-ovcu po prvi put svidja FIFA (ako je suditi po...
Sky UK nisam 2 puta gledao, a sa 4 lnb-a pokrivam bas ono sto meni treba, i meni je u pocetku bio zanimljiv motor jer sam imao vise satelita ali u...
Po meni je bolje sa 4 lnb-a iz razloga sto ne moras cekati dok se motor okrece, ja sam sad npr ubacio listu kanala samo sa ovih sateita sto imam...
Imam dreambox dm 500 i CS evo vec drugu godinu, da sam prije znao da ovako nesto postoji ne bi nikad ni uveo kablovsku. Sreca pa su nam ovi...