Separate names with a comma.
Ovo je blag primjer kakvih sam vidio.
https://imgur.com/gallery/9DWRx8N Onaj ko ne zeli ovo. I uopste nije neko znacajno dodatno vrijeme.
Naravno sve tacno ali "ako su uslovi dobri" nije ispunjeno prakticno nikad, to bi bilo upalis, odradis 300-400-500km u komadu sa tempomatom...
Ne znam da bih taj pirelli uzeo, jesu odlicni rezultati testova ali trose se prebrzo, isplatniji je michelin.
Slobodno pogledaj par videa kako izgleda ispod poklopca ventila na 250k na autima koja su vozila 30-40k izmedju zamjena. O stanju lanca da ne...
U normalnim trgovinama je u pet deka, mozda par eura skuplje nego dole, ali zato na amazonu jeftinije. Dodatnih 60-70 eura godisnje je nista za...
Ima vise nacina, na amazonu ako kupis ulje imaju lokalnog partnera (lanac servisa) koji besplatno preuzme preradjeno koje doneses. Mozes ga...
Na 10k sam radio i dok je bilo u garanciji a i nakon. Originalni filter opet, nit su kad skontali nit su mogli skontati. Ali 99,9% ljudi se nece...
On i tale naspu na drugoj benzinskoj i odmah osjete vise ili manje snage :rolleyes:
Ako ti kazes bas se osjeti znaci da ne djeluje apsolutno nikako :)
Jasta, u mazdi npr. je sat 150 eura, zaracuna minimalno 1,5 sat godisnji servis jer pored zamjene ulja i filtera kao pregleda ostatak auta,...
Ovdje ulje, filter ulja, filter zraka i kabine 400-500 eura za ove “normalne” marke, za svapske premiume i preko 800, ili cak blize 1000.
Sava je totalno nepoznata van balkana, trista boljih guma za iste pare ali daj balkancu ono za sta je cuo.
Nevjerovatno dobri rezultati pirelli-a, da guma istovremeno bude tako dobra i na suhom i na mokrom i na snijegu, ali se nazalost trosi ko sapun.
Ma Perez je prosuo i prosut ce konstruktore, nema tu dileme.