Separate names with a comma.
Kako limit uraditi na ZTE routeru mislim da nema mogucnost ? Ili Fritzbox Poslano sa mog SM-S906B koristeći Tapatalk
Ima li neko da bi mi znao pomoci podesiti fritzBox da radi telefon + VDSL preko BH Telecom ? Imam problema sa download/upload. Tipa saljem e-mail...
Je li ovo 100% konacno? Da Telemach preuzima TXtv? Sa onom objavom u februaru vlasnici su davali demant da od toga nema nista Poslano sa mog...
Koji amater radi u TXtv pa ovako fino dupla kanale. Izgleda je njima dosadno u firmi pa se sprdaju sa korisnicima[IMG][IMG][IMG][IMG][IMG][IMG]...
Ma za poslovne korisnike i nemaju neku bog zna ponudu. Moja tv sa tel + tv + net 50/8 bilo bi mi idealno mada mi tv i ne treba samo radi neta..eto...
Danas trazio od BH Telecom da mi poprave brzinu za paket 10/1 da podignu na bar 15/3 Gospodja zove 6 dana nakon zahtjeva i zalbe eto mi bi vas...
Ljudi imate li problem na optici kod koga je BH Telecom router da prilikom rada update-a ili recimo download-a da sav saobracaj drugima na...
Popis novih TV kanala: Arena Sport 1 Premium HD Arena Sport 2 Premium HD Arena Sport 3 Premium HD Arena Sport 5 HD Arena Sport 6 HD Arena 1×2 HD...
Vrijeme davno bilo da se nesto desi ! U Zavidovicima rade sa 2x uposlena. Svi napustili ostisli u DE. Ponuda kanala osim Arena uzas! U zadnje...
Moze li se gdje direktno preuzeti Microsoft Office 2021 x64 bit bez da moram se logovati sa hotmail account-om znaci direktan link orginal...
Nema na trafikama jos eSIM. Nego moras se javiti na fb profil bonbon pa posalju Postom na adresu eSIM ili da dodjes u poslovnicu njihovu i...
Koristim i ja ali bonbon jer jedino mi on nudi bon od 360 dana koji kosta 180 Kn oko 40 KM. Dopunim ga Visa karticom online i imam net po citavoj...
Mislim da nije. Tamo pise kada je jedan broj prijavljen nemozes na vise uredjaja pokusavati prijaviti. Poslano sa mog SM-G996B koristeći Tapatalk
Evo upravo uzeo. Kaze teta na salteru prvi ste nam vi na opcini :) Dobije se QR code i PIN i PUK kljuc. Placa se 11.70 KM. Uslov za aktivaciju je...