Separate names with a comma.
Promjenio sam antenu uzeo od frenda Grid i brzina mi je negdje oko 2 do 3 mbp/s i signal mi se drasticno povecao sa 60% na 75 link kvaliteta...
Ma ima se stele samo da oce ovi radit liniju to mi je najmanji problem da se rijesim ove bagre sto kazes skupo jest zato je kvalitetno a gore je...
Vidim da si Cool decko i upravu si ovo je strasno ej da vidis support ja kazem iskljucit cu se kaze boli me briga jos se smije radi sta hoces ;)))...
Nez jarane sve do sada je picio stvarno brzina je bila extra poceli su srati sry na izrazu stvarno sam ljut ne mogu vise podnjeti ovu muljazu ej...
Nemam koga da pitam njih kad nazovem kazu nije do nas eto do mene je 100% zavidovici 2 oprema sranje teze kazu promjenit cemo to a nikad a vidim...
Kod mene 3 frenda se vec prikljucila na njega bas sam bio kod njih i ide dobro brzina uvijek tu negdje naravno koliko platis to i dobijes oko...
Nebitne jesu slazem se a nisam depresivan mozda ti jesi :wink:
4000rpm-im je Max brzina a ne mora znaciti da radi na toj a jbg ti trazis nemoguce kada mi je taj racunar riknuo to jest maticna je izgorila nesto...
Sve ja tebe razumijem ali ima jedan problem stid me reci al kod nas nije prosao Kabal za Adsl posto su nam linije prije radjene i potrgane a u...
Vidim da se pise o uspjesima pa evo ja sam overclockovao stari celeron D 2,66 na 4,6 ghz stable temp oko 40% a u game-u oko 55% mogao sam jos ici...
Pricate nesto dobar net al K.... stabilnost je stvarno nemoguce opisati imas 20 ms odjednom mali milion a o supportu da ne govorim.Prije sam imao...