Separate names with a comma.
ja sam je danas dodao na apple wallet, ali sad je treba nadopuniti [emoji23] Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa naruči sa amazona preko kupiglobal.comm Poštarina do pola kila je 8$, svakih narednih 100g dodaš još po 1,5$... Sent from my M2011K2G using...
To je najvjerovatnije to što je 93KM, račun od strane aerodroma, mislim da je to za jedan dan...gledaj s pozitivne strane da je bilo dva dana ovi...
Sad se plaća i ležarina, svaki dan na carini što bude je po 80-90 KM...to je krenulo od početka ove godine... Sent from my M2011K2G using Tapatalk
Napravio sam grešku dok sam otvarao paypal dispute, unio sam pogresan iznos za refund, dal neko zna moze li se to ispraviti i kako? Sent from my...
Probaj na jedan od ova dva 033 554 280 ili 033 554 281 Sent from my M2011K2G using Tapatalk
Ali evo sad čekam dva paketa od nove godine iz UK, nikako da pročepi poslje onog hakerskog napada Sent from my M2011K2G using Tapatalk
Imao sam ja nedavno sličnu situaciju, stigla pošiljka iz UK I sutradan je odmah vratili za UK...zvao, pitao u čemu je problem, kažu ne vidi se...
Jel ikome stiglo išta ovih dana iz Velike Britanije royal mailom? Sent from my M2011K2G using Tapatalk
Nema, kod nas imaju samo ove firme za transport robe iz amerike Sent from my M2011K2G using Tapatalk
https://www.mailboxde.com/ Mozda ovo Sent from my M2011K2G using Tapatalk
Meni firestik 4k radi ko strela...doduse najviše gledam telemah tv aplikaciju, ista aplikscija na istom tom android tv sjecka i prekida samo...
Jel se ikom desilo da mu carina vrati pošiljku sa obrazloženjem da na pošiljci nema ime i prezime, adresa, broj telefona?! Ja ih nazvao i oni mi...
Da li postoji ijedan websajt iz italije sa odjećom koji dostavlja i u BiH, povoljno? Sent from my M2011K2G using Tapatalk
Jel iko narucivao odjecu sa ASOS-a, koliko treba da dodje, par dana prije su ko fol poslali, ali nikako da proradi tracking, samp ono shipment...