zippoo's Recent Activity

1. zippoo replied to the thread P: Vise mobilnih telefona.

NOVO Samsung Galaxy A05 (4/64) Garancija 24 mjeseca. Nov telefon,fabricko pakovanje. Gratis zastitno i armor maska. Cijena 185 KM Viber...

Nov 7, 2024 at 1:44 PM
  2. zippoo replied to the thread All about (my) Car/Cars !!!.

Ja nemam pojma nista o kineskim autima,ne pratim to uopste...ne znam ni brendove...byd znam ,xiaomi i evo ovaj geely a ima ih jos...

Nov 7, 2024 at 12:09 AM
  3. zippoo replied to the thread All about (my) Car/Cars !!!.

Kinezi rade dobru robu...auta posebno. Obzirom da su sve nove firme i novi modeli,nemaju neku svoju vodilju i filozofiju ,pa je logicno...

Nov 6, 2024 at 11:21 PM
  4. zippoo liked Ragnarok's post in the thread Preporuka za miš.

Ne vidim ništa loše kod ovog modela za ovu cijenu. Ovo je wireless model starije generacije sa ugrađenom baterijom. Ako ti ergonomija...

Nov 6, 2024 at 9:35 PM
  5. zippoo replied to the thread Kupovina monitora - sve upite postavljajte ovdje.

Ako si ti zadovoljan i mi smo :D Samo ne mozes poreci da se pixeli vide na 27'' FHD. Niko ti nije savjetovao ovdje da uzmes nesto...

Nov 5, 2024 at 10:30 PM
  6. zippoo replied to the thread Predložite tastaturu.

Ima li odmaraliste za ruke ? A koja je cijena inace ? Mozes i u PP pisati,ako neces javno

Nov 5, 2024 at 10:21 PM
  7. zippoo replied to the thread Kupovina monitora - sve upite postavljajte ovdje.

Pa dobro ali on to igra i ako mu je hardware dobar za tu igru onda OK. Ali znam sigurno da onaj fps nema na FHD i visokim detaljima.

Nov 5, 2024 at 10:19 PM
  8. zippoo replied to the thread Preporuka za miš.

Nije wireless A vjerujem da je dobar ali ne treba mi primatno za gaming,vise kao sekundarni mis,jedino ako bi mi bas legao,onda bi ga...

Nov 5, 2024 at 10:16 PM
  9. zippoo replied to the thread Preporuka za miš.

Kod mene Redragon centrophorus 3200 dpi vec 5 godina sigurno,mozda i vise :D Dobar mis ali nista posebno ali eto meni je legao,jer kod...

Nov 5, 2024 at 10:00 PM
  10. zippoo replied to the thread Kupovina monitora - sve upite postavljajte ovdje.

Koja je to reza i koji detalji ?

Nov 5, 2024 at 9:57 PM
  11. zippoo replied to the thread Preporuka za miš.

Niko da mi kaze valja li Logitech G703 ...novi su oko 200 KM,ovaj 60 polovan a tamo na drugom profilu i 50 :D Da pazarim ovo ako...

Nov 5, 2024 at 9:47 PM
  12. zippoo replied to the thread Kupovina monitora - sve upite postavljajte ovdje.

A graficka koju ima moze dogurati do 100 FPSa jedino na low detaljima a i to ne u svakoj igri :D

Nov 5, 2024 at 9:33 PM
  13. zippoo replied to the thread Slusalice.

OLX korisnik AKCIJATEHNIKA https://olx.ba/profil/AKCIJATEHNIKA/aktivni Ovo je haman isti profil,samo muz i zena :D Kada smo vec otisli...

Nov 5, 2024 at 9:28 PM
  14. zippoo replied to the thread Kupovina monitora - sve upite postavljajte ovdje.

Pixele vidim iz drugog kantona :D Koristio i ja ovako neki obicni 27'' FHD monitor...napatio oci za zivota,za tih par mjeseci...ali...

Nov 5, 2024 at 9:25 PM
  15. zippoo replied to the thread All about (my) Car/Cars !!!.

Kod nas se bolje prodaje sve sto je polovno,nego novo. Na olxu imas milion oglasa gdje je cijena polovne robe skuplja nego identicna...

Nov 5, 2024 at 9:09 PM