zippoo's Recent Activity

1. zippoo replied to the thread Električni romobili.

Nego,kad baka uspije pojesti cijelu lubenicu dnevno ? :D

Jul 18, 2025 at 3:53 PM
  2. zippoo liked Reznor's post in the thread Akcijska ponuda igara.

Civilization VI Platinum Edition free na Epicu

Jul 18, 2025 at 3:51 PM
  3. zippoo replied to the thread Električni romobili.

To se vi u stanovima motivisete tako i sami sebe lazete,da vam je lakse uznijeti na 3.-4. sprat :D Mi sa garazama nemamo te probleme :D...

Jul 17, 2025 at 10:03 PM
  4. zippoo replied to the thread Električni romobili.

Ne znam ima li svaki te opcije. Mozda noviji svi imaju. Ovaj moj se ne moze sklapati recimo. Nije toliko tezak ali je opet jako...

Jul 17, 2025 at 4:24 PM
  5. zippoo replied to the thread Električni romobili.

Ko god misli da 23-25 kg nije tesko,neka kupi vrecu brasna u Bingu od 25 kg i neka nabaci na ledja i popne se uz stepenice na 3.-4....

Jul 17, 2025 at 4:06 PM
  6. zippoo replied to the thread Savjeti oko kupovine automobila u BIH.

Neki ljudi su fakat za izucavanja. Evo trenutno sam okruzen sa par likova,koji jos nisu ni prvu platu dobili a ne znaju ni hoce li je...

Jul 15, 2025 at 9:35 PM
  7. zippoo replied to the thread Preporuka za novu konfu.

Neka se javi Micky-ju sa teme i neka mu on pokusa sastaviti. Kod Micky-ja ni garancija nije upitna...ne znam samo koliko je konkurentan...

Jul 13, 2025 at 10:50 PM
  8. zippoo replied to the thread Savjeti oko kupovine automobila u BIH.

Ja kada vidim da neko u bilo cemu buba cijene bez ikakvog osnova,bjezim od oglasa glavom bez obzira :D Za svaku ozbiljnu prodaju i...

Jul 12, 2025
  9. zippoo liked forzamilan's post in the thread Biciklizam EXTREMNI/REKREATIVNI....

Ista tura ko prošli vikend samo sam produžio oko jezera krug. Vrijeme idealno bilo. [img]

Jul 12, 2025
  10. zippoo liked Reznor's post in the thread Električni romobili.

Da moraš uz stepenice i uz brdo nositi vidio bi kako može 15 kg biti teško :D

Jul 12, 2025
  11. zippoo replied to the thread Električni romobili.

Noviji skuteri su sve bolji i bolji a cijena opada,jer je konkurencija vec sada nenormalna. Kineskih modela ima milion i svi su dobri na...

Jul 12, 2025
  12. zippoo liked donjapa's post in the thread Električni romobili.

Segway ZT3 Pro https://www.pevex.hr/segway-zt3-pro-i Ja sebi kupio ovo čudo sa imam za po moru dok sam na godišnjem. Triman da može 40...

Jul 12, 2025