zippoo's Recent Activity
-
zippoo replied to the thread Ekonomska situacija u BiH i svijetu.
Sijem vrt svake godine,pa cu tako i ove. Sve standardno,za svoje potrebe i za zimnicu. Ali ako se ovo ubrzo ne zaustavi i blokira se...
Mar 5, 2026 at 1:29 AM -
zippoo replied to the thread Online kupovina - diskusije.
Pa je li ti u paypalu trazilo da verifikujes karticu sa kodom sa mobilne aplikacije ? Ma ja hocu da povucem na karticu pare sa balanca....
Mar 5, 2026 at 1:24 AM -
zippoo replied to the thread Online kupovina - diskusije.
Ljudi...imam na paypal balance oko 370 eura ,koje mi je paypal vratio ono sto je bilo skinuto prije mjesec i linkao sam VISA karticu na...
Mar 3, 2026 at 9:07 PM -
zippoo replied to the thread Online sigurnost (ukradene sifre i mailove).
Ma ja samo kazem da je kod mene situacija da su mi svi pokusaji logovanja dolazili sa profila gdje je microsoft mail postavljen. I...
Feb 28, 2026 at 7:33 PM -
zippoo replied to the thread Online sigurnost (ukradene sifre i mailove).
Definitivno je MS mail kompromitovan na neki nacin i imaju neku caku da zaobidju sigurnosne sisteme od Microsofta. Ali je cudno kako se...
Feb 28, 2026 at 5:49 PM -
zippoo replied to the thread Google Android - oficijelna tema.
Upravo ovo sto Dino kaze. Dakle...ti u svoj telefon ulozis jos 150 KM (ovo je sa BMS chipom koji pokazuje zdravlje baterije) i minimalno...
Feb 27, 2026 at 1:42 AM -
zippoo liked dino73n's post in the thread Google Android - oficijelna tema.
Neces mjenjat bateriju da ga prodajes nego da ga koristis. Nova baterija ce mu dat 2 do 3 godine novog zivota. To je ono u sto treba...
Feb 27, 2026 at 1:39 AM -
zippoo replied to the thread P: Zippoo mobilni telefoni.
Bump Ima neke robe...iPhonea,Samsunga,... https://olx.ba/profil/zippoo/aktivni
Feb 26, 2026 -
zippoo replied to the thread Google Android - oficijelna tema.
Ja znam da ima originalnih baterija u servisima za iPhone a za androide jako tesko naci originalnu bateriju. Nisam nikada slao u...
Feb 26, 2026