zippoo's Recent Activity
-
zippoo replied to the thread Električni romobili.
Kabasto,nemas za sta uhvatiti...nije prakticno. Ne radi se o 15 kg ,da je to komad zeljeza I biciklo se smoris dok ga uzneses negdje....
Jul 11, 2025 at 11:20 PM -
zippoo replied to the thread Električni romobili.
Svaki je tezak za nositi. Ako nemas struju i moras nositi,batali ti to .
Jul 11, 2025 at 3:29 PM -
zippoo replied to the thread All about (my) Car/Cars !!!.
Ima ih jos uvijek po putevima...kotrljaju se :D
Jul 7, 2025 at 9:48 PM -
Opet je on bolji od pola ovih novijih :D
Jul 7, 2025 at 8:17 PM -
zippoo replied to the thread Biciklizam EXTREMNI/REKREATIVNI....
Tako i treba...laganica i svoj tempo. Meni je najgore kada se ide u grupi a onaj prvi uvijek goni kao sivonja :D Onda kada se dodje na...
Jul 6, 2025 at 6:34 PM -
zippoo liked forzamilan's post in the thread Biciklizam EXTREMNI/REKREATIVNI....
@zippoo sve asfalt, iskreno mrsko mi po makadamu potrosis bruku energije i lako sjebes gume uprljas biciklo itd. zbog toga se bavim...
Jul 6, 2025 at 6:30 PM -
Pedalao sam...samo uzbrdo...iz Fojnice sa autobuske stanice do Prokoskog jezera :D tako negdje...4-4:30 :D Kod nas su vecinom ture ovdje...
Jul 5, 2025 -
Ozbiljna svakako...nije lako pedalati toliko ni po ravnici a evo vidim da je imao i elevacije...
Jul 5, 2025 -
Jebale vas cifre...pa dao sam i ja 1700 KM (sto se sjecam) od oktobra prosle godine do sada na ovog,kupio ga i ima sitnica ulaganja a te...
Jul 5, 2025 -
Ozbiljna kilometraza ali vjerujem da je po asfaltu i po ravnom. Samo kako god da je,dupe najvise strada na duzim turama :D
Jul 5, 2025 -
zippoo liked forzamilan's post in the thread Biciklizam EXTREMNI/REKREATIVNI....
Za danas dosta :) [img]
Jul 5, 2025