Separate names with a comma.
Zadnjih mjesec dana,sveukupno sam racunar palio 4-5 puta i to da prebacujem igre na konzolu. I ne koristim ga ovog ljeta,cak sam i stolicu od...
Ja isto nisam neko ko je nasilan i ko razvaljuje dzojstike. Meni bi to moglo biti deceniju...doduse nisam ni hardcore gamer,tako da ...sve ima...
Ma ja sam zajebao ,postavio vrata od zamrzivaca naopako hhaha. Ali je fazon sto sam ja ta vrata samo jednom otvorio a da sam malo zagledao,vidio...
Djeste kolege. Rijesio sam,nacekao se servisera i on je nakon 30-40 minuta dijagnostike,skontao da je problem sto su donja vrata od zamrzivaca...
Sinoc Argentina u 20 minuta pokaza zasto su u finalu svjetskog prvenstva. Englezi osim gola nisu napravili nista za 90 minuta a posebno je bilo...
Biti ce i kod mene paradajza domaceg a imam i pomalo kupine ali to su manje kolicine,pa ako je ko lokalno tu iz Gracanice,neka napise pa cu kada...
Pa koji pad koncentracije,da za 3 minute prime dva gola i od gotovog naprave veresiju. Kao da su sa nama u nekom srodstvu. :D Kasnije su pali...
Ma iako fizicke igre imaju neku vrijednost i poslije,nije to neka sreca a ako ih dajes uz konzolu,onda fakticki i nemaju. A sada da gomilam...
Ja evo vec od pola ociju gledam...a jos 2 sata treba cekati. Sada cu odigrati koju utakmicu na konzoli,da ubijem sat vremena :D Evo zavrsava se i...
Pa to tako i treba da bude ljeti...peskir i da češe i da brise. Samo sto ja to nista ne primjetim,valjda mi koza zadebljala. :D Ja se danas...
Cekaj,vi u susilici susite i kada je vani 35 stepeni ? :D
Nema to kod mene,na mom modelu. Kod mene kada drzis krug 5 sekundi,pojavi se AP (access point) za povezivanje aplikacije preko wifi-ja. Prijavio...
Nema na mom modelu...ima samo tri tipke neke,dvije strelice i krug. Da mogu ugasiti pistanje,ne bi mi ni smetalo.
Ma sve je odradjeno. Kablove moras premjestiti sa jedne strane na drugu. Ne iskljucujem da nije i neka moja greska,jer prvi put to radim ali radio...
Zna li ko je ovlasteni za Samsung na TK,Gračanica? Meni sve ovo vuce da sam ja dobio neispravan uredjaj na dolasku. Alarm bi trebao da se ugasi...