Separate names with a comma.
Kod mene evo u kompu nekih 5-6 godina neki ssd sa aliexpressa...gold-nesto Sada imam dva ssda u kompu i dva hdda...ali ne znm da mi je ikada...
Ferrari se kod kuce osramoti :D
Ima to vec nekih 1-2 mjeseca,barem na kategorijama na kojima ja pratim oglase. Nije to jos uskladjivanje sa zakonom,jer ovaj novi zakon koji je u...
Pa sta je na kraju bio problem...valjda je red da napises,ako opet neko naleti na slican problem,da zna i rjesenje ? :D
Pa bateriju mozes sam promijeniti,ako sumnjas na nju...to su obicne one od 3,7 V 2032 ili neka druga debljina...imas u svakom supermarketu,kostaju...
Moguce da je maticna,jer elektronika ne voli dugo da stoji...isprazne se kondenzatori i onda nakon novog paljenja,napune i najprije da je neki od...
Znaci nije ni to isplativo vise. Ma imam pretplatu na PS Plus ali reko da malo isprobam i xbox ali vidim da li se isplati. A i ja sa igranjem...
Kako funkcionisu igre za xbox...prije je bila ono nesto 1 dolar mjesecno i imao si veliki broj igara za igranje...postoji li to jos uvijek ili je...
Bio je editor dok nije dosao ovaj famozni "redizajn" i sada ne mozes nista editovati a ako malo i uredis tekst,tipa bold,italic ...to se i ne vidi...
hahha da ,to je glavna zabluda tih malih motora...sto ljudi misle da ce manje trositi,jer je mala zapremina i snaga a upravo zbog toga i trosi kao...
U Univerzalnom su radnje i web stranica ono gdje je cijena ista a olx svaki radnik u odredjenoj poslovnici je imao pristup olxu i uredjivanju i...
Sifre moraju biti u fizickom sefu u banci,inace nisu sigurne :D
Taj je skuplji...ide to u par stoja cjenu ali da je dobar,dobar je. Bukvalno svaki JBL zvucnik ubija...jednostavno sa njima je sve sigurica,sta...
JBL Go...vidi koji je najnoviji. Jako mali zvucnik ali zvuk glasan i jak i sa osjetnim bassom...iz tako malog cuda. Ja imam JBL Go prvu generaciju...
Sve se da rijesiti,na lijep i kulturan nacin. Ako nece sami od sebe,imaju inspekcije. Samo sve pisi pismenim putem,da imas tragove. Samo se treba...