Separate names with a comma.
Kabasto,nemas za sta uhvatiti...nije prakticno. Ne radi se o 15 kg ,da je to komad zeljeza I biciklo se smoris dok ga uzneses negdje. Meni to...
Svaki je tezak za nositi. Ako nemas struju i moras nositi,batali ti to .
Ima ih jos uvijek po putevima...kotrljaju se :D
Opet je on bolji od pola ovih novijih :D
Tako i treba...laganica i svoj tempo. Meni je najgore kada se ide u grupi a onaj prvi uvijek goni kao sivonja :D Onda kada se dodje na cilj,oni...
Pedalao sam...samo uzbrdo...iz Fojnice sa autobuske stanice do Prokoskog jezera :D tako negdje...4-4:30 :D Kod nas su vecinom ture ovdje koje...
Ozbiljna svakako...nije lako pedalati toliko ni po ravnici a evo vidim da je imao i elevacije...
Jebale vas cifre...pa dao sam i ja 1700 KM (sto se sjecam) od oktobra prosle godine do sada na ovog,kupio ga i ima sitnica ulaganja a te sitnice...
Ozbiljna kilometraza ali vjerujem da je po asfaltu i po ravnom. Samo kako god da je,dupe najvise strada na duzim turama :D
Pa nisam precizirao kvarove ali nije nista ozbiljno a opet nije meni 200+ KM malo,ako cemo iskreno :D Mislim mogu platiti ali mi nije malo :D
Auti su postali preskupi za odrzavati. Evo moj danas kod nasih drugova majstora i opet ce za dva kvara popravak biti 200+ KM. Ne znam...ali...
Pa probaj i to ili stavi neku malo nizu cijenu pa prodaj a naciljaj neki Surface. Moze se kupiti i noviji za oko 500 KM,samo bateriju treba...
Auto danas ima svako i nije luksuz,da se to cuva kao nekada prije. Onda danas svako ima polozeno...i ko zna voziti za prolaza i ko ne zna...zato i...
I menu ovo djeluje da te udario neko kao sa recimo romobilom ili bicikli,mada je trebala veca sila da se ovako razbije ova tvrda plastika. Mislim...
To je ista klasa uredjaja samo drugi konkurenti. Samo ako hoces windows/linux,onda moras ici na Surface a ako moze i iOS,onda je iPad Pro bolja...