Separate names with a comma.
Imam neki ugradbeni zamrzivac,koji je dosta star i vrijeme je za novi,ne radi vise dobro. Trebam novi kupiti. Sada ne znam jesu li ti ugradbeni...
Ima li ko da je planirao kupovati Samsung S26 Plus 12/512 GB...imam nov evo sa 2 godine garancije...star 15 dana. Bez tragova koristenja ? Pa da...
Da...taj S25 FE je top telefon za trenutnu cijenu...kupio nov ili polovan,star je maksimalno par mjeseci,ako je ocuvan,to je to. Sto se...
Svaka prica ima dvije strane medalje. Ima istine i u realnom i u nerealnom poskupljenju. Valjda mi to u BiH sa domacim tajkunima najbrze i...
Rasprodate sve karte za sve tri utakmice BiH na svjetskom. Jbte imamo dijasporu jaku kao NATO. :D
Citas li ti internet i portale ? Pa svaki proizvodjac telefona (i ostale elektronike) je najavio poskupljenje uredjaja,najvise zbog poskupljenja...
Problem je sto je kod njih uvijek "neki" problem. :D Nikako da vidimo neko "rjesenje problema" za promjenu. :D Fakat u BHTu sve usluge stangiraju...
Kupovina je zapela haman na Vladi,jer su dvije revizorske kuce koje rade procjenu Telemacha odredile da Telemach kosta cak 100 miliona eura manje...
Pa imas za te pare TCL c7 Mini led 65". To je najbolji TV za te novce a da nije OLED. Imas isto i C6,koji ima malo manje dimming zona ali haman da...
Pogodio i rezultat...ako racunamo i penale. Ovo je sluzbeni rezultat utakmice hahahahahahahhaha Sto bi rekli,pazi sta zelis,mozda se i ostvari....
Gledao sam malo po youtube Crimson i isto nije moj fah igara. Nekako mi je presporo ono "macovanje" i ubijanje :D Mozda je prica dobra ali...
Chuna mala a zelje velike :D Pratite oglase na olxu,na dnevnoj bazi :D
Koliki vam je budzet? :D
Koristim i ninite ali on instalira samo komenrcijalne programe,ne instalira drivere chipseta i ostalih sistema koji trebaju racunaru. Zato mi je...
Polako,prvo skoci pa reci hop. :D