Separate names with a comma.
Pa imas i na svakom windowsu,podesavanje izgleda slova za svaki monitor i podesis po onome sto tebi odgovara. Ja recimo uvijek malo boldujem slova...
Cuj i lezarinu naplacuju...pa je li do carine ili do nas ako roba lezi kod njih? Koji bezobrazluk i pljacka. Evo i registraciju auta su poskupili...
Ja nikada nisam razvalio konektor za punjenje,jer ne cupam telefon i ne natezem kada je na punjacu. Bukvalno nikada nisam ni ostetio a svakodnevno...
Taj kablic ce ici kao halva
Novi iphone=stari iphone Sve isto...mogli komotno preskociti seriju. Najveci ficr usb-c utor
Samo prva ogrebotina se primjeti...druga,treca,n-ta...nista.
Kao i svi...sve sto moze prodati na crno i proda.Sto mora kucati,kuca. Ja sam licno bio,uzimao nekoliko ssdova i dao mi je racun ali radnja tamo...
To je radnja ali eto i oni oglasavaju sto nemaju. Ocito se puno ne zamaraju sa editovanjem olx profila,kao ni mnogi drugi. Ja od radnji ne kupujem...
Imate radnju pc oner i imate nekog lika sa skoro istim nickom ali to nije radnja. I ja sam nedavno htio nesto kupiti i nasadio se...pa sam onda...
Sony u visoj klasi a Samsung za srednji rang.
I ja se nadam cemu. Meni je ugovor istekao jos u februaru i nikakve nove akcije nije bilo da se vezem 2 godine.Nikakvih benefita.
Ni ja Tapatalk ne koristim vise...nego na dva foruma ulazim preko browsera. TT mi je pravio probleme,isto nije ucitavao slike i tako...sada ulazim...
Ja na optici za dvije i pol godine nisam imao jos nijedan tehnicki problem ili da nesto ne radi.Nijednom nisam zvao podrsku. Na adslu je bilo...
Radnjama je dozvoljeno sve,jer im mjesecno placaju a robe niko nema. Ne vrijedi ni kada prijavljujes...ja ne znam nijednu radnju koja je...
Ako je optika dosla do zgrade ,onda se gradjani mogu samoorganizovati i traziti da se uvede u zgradu.Podnese se zahtjev. Naravno mora biti...