Separate names with a comma.
Naplacuju oni mojawebtv masno...evo od 1.2.2025. su i nju prilicno poskupili za korisnike sa drugih mreza. Iako se neko igrao na poslu da to...
Moja web tv je prevazidjena tehnicki i tehnoloski...zastarila od prvog dana kada je predstavljena. Ali opet mi je dobro dolazila za utakmice koje...
To bi bilo najbolje...kada bi mogli kupiti Source Code od EONa i samo prilagoditi boje i izgled BH Telecomu. Neki pisu nesto da ce se EON ugasiti...
Evo sta je meni najveca nepoznanica o ovim ludim brzinama,mimo autoputa,sto pisete :D Kako vi po magistrali Tuzla-Doboj-Zenica i onakvoj kaldrmi...
Ma ne vrijedi ni 1 KM,ne znam koji im je K vise sa ovim ludilom sa cijenama...bukvalno svaka firma u BiH,skontala da je OK da se ide na maksimalne...
Kod mene evo 3 godine kako sam online na optici,bez ijednog prekida :D Ovo obicno kukaju ovi sto su bili na ADSLu (bio sam i ja) pa presli na...
Ahaha evo sada sjeo za komp,da vidim imam li Arene Premium na moja web tv,kad surprise,imam kurko :D Odem nadjem onu vijest,kada vidi...
Najmanje pola oglasa na olxu su takvi. Kada im se javis da se sprdas sa njima,blokiraju. :D
Evo upravo sam aktivirao ovaj paket Arene Sport Premium od 5 KM . Samo se zeznu,gledam Arene nisu HD,kad skontam da sam prebacivao na SD arene a...
To sto ima mentola,ne znaci da nije bilo problema sa ekranom na S24U modelu...Pun je olx takvih mentola kod nas,samo sto isto tako za potpuno...
Lihvarenje tesko kao i svi sto nas lihvare. Evo ja sam konacno uspio dobiti podrsku HBTa,zvao sam danas u tri navrata...ukupno jedno pola sata se...
Ja sam jos pod ugovorom,tako da vjerovatno necu moci ni preci na veci paket. I nisam uzimao nista od uredjaja na rate ali dali su mi neki popust...
Jesi li bio pod ugovorom? Ja sam jos pod ugovorom godinu...kontam ako bi mogao,da uzmem M paket i da ponovo ugovor na 2 godine,ima 5% popusta,to...
Evo danas je 1. februar i naravno iz osnovnog paketa moja tv net S su izbacene Arene premium,kako je i najavljeno. Sada su te Arene Premium...
P: Redmi Note 11 (4/128 GB) - Dva identicna uredjaja Mobiteli iz iste kuce,kupljeni za bracni par,kratko koristeni. Bez tragova koristenja,kao...