Prodajem: ATHLON XP 2500+ 333FSB 512L2+128L1 cache. Radi na 3200+ sa VCOROM od 1.725 bar kod mene u to se mozete uvjeriti Cijena 130KM
NAJVJEROVATNIJE Najvjerovatnije vec imam jaranu ostalo maticnu ram a osto mi je jos procesor a zalman ide sa 64bitnim e sad najvjerovatnije cu uzeti onaj 2800+ mozda 3000+ samo sada da razgledam gdje ima ako budu skupi (sa maticnom ramom) preko 1000KM onda nista dok se malo ne spuste cijene ali svakako cu ga prodati procesor pa mozda traziti bartona otkljucanog.
Maticna ce najvjerovatnije kod jarana. Verzija je 2.2 sa bakrenim hladnjakom na northbridgu. Samo proca!!! U kunama ti je to 130x3.6=470kn ali kune ne primam jer dok provizija dok ovo ono, samo KM ili OJRI heheheh cuj OJRI hehehhe.
Pošto neznam računati iz KM u eure izračunao sam preko kuna i ispalo mi je 63,5 eura. Javi mi u vezi isporuke.
Izgleda syss-u da nema nista od kupovine 64bitnog izadje preko 1000KM. Ali sam nasao nesto puno lijepo isplatili se uzeti MOBILE BARTONA na zamjenu sa ovim mojim. Pristaje li on epoxici???
E da vas pitam isplatili se uzeti MOBILA za ovaj moj +110KM. Mozda je pametnije ustediti i uzeti graficku karticu. Joj teska odluka pomozite!!!!! P.s. Sta mi mozete reci o mobilu na kojim radi freq FSB multipler isl.
Ja bih to prihvatio ako ce tej MOBILE da radi OK jer za 110 KM mozes uzeti svasta za komp. Ako malo izgubis na performansama mozes to valjda za 110 KM na dr. način nadoknaditi i to bolje . Pozdrav.