Memorija Meni se najbolje pokazala KINGMAX Super RAM PC3200 256 MB, ima 3 godine garanciju a uklapa se u cijenu do 450 kn! Mozes je nabaviti ptem HG Spota- salju sirom Hrvatske putem Overseasa. Mislim da bi je mogli je imati i u Links-u.
pogledaj u http://www.ve-mil.hr kingmax hardcore 466/500 koje koštaju 390/430kn. ovo je definitivno najbolji odnos uloženo-dobiveno i jedna od ponajboljih memorija za amd sistem (hardcore 500 na 400mhz bez problema radi na 2-2-2-X).
trebao bi ih kontaktirati (bilo mejlom ili telefonom), i pitati koje su mogućnosti slanja, ali mislim da ne bi trebalo bit problema.
Ako se placa karticom ja nemam karticu. A jednom prigodom sam nesto narucio u autronica pa je bilo petljanja oko ziro racuna pa sam nakraju odustao od narudzbe, nebih volio da se to i sad dogodi.
Frend je kupovao tako isto u Ve-Milu nes. I lijepo se dogovorio sa vozacem da se nadju tu i tu, platio njemu i gotovo. Zapravo neznam jel njemu platio il je platio preko banke..
ma nije to neka procedura ba. Oni ti dadnu Žiro Račun i popunis nalog za plaćenje, odes u Banku gdje imaju otovoren svoj račun ( oni ce ti reci) i samo uplatis pare u toj banci... pola sata posla nema. a to valjda posalju poštom ..
Jah. Nazoves ih fino , pitas mozes li platiti "Žiralno" a 100% moze, i dogovoris se sa njima da ti pošalju "to sto kupis" kada im stigne Izvod iz banke, ( to je ona kopija naloga za plaćanje sto ces ti popuniti kada im budes placao) I oni ti dadnu br Računa , odes u banku gdje imaju račun , dobićeš free taj nalog za plaćanje ( a ak se bude plaćao nije vise od 0,50 eurocenti) i popuniš ga , ako neznas pitaj nekoga u banci pomoci ce ti kada to popunis , dadnes im pare, a oni tebi kopiju to Naloga za plaćanje, kao dokaz da si platio .... poz... P.S. ak sta zaatreba pisi ... poz..