Za manje para ti preporucujem Barton Mobile 2500+ ili Mobile 2600+ , pa stavi FSB i 500 ako hoces :wink: Mislim da su ti procesori trenutno rijetkost, jedino ako neko ima da ti proda, mada i to sumnjam... Ovaj mobilni ti je 200 KM nov, a radi i na 3500+ a ne 3200+
Ma znam...ali sam kontao da ne clockam nego da stavim samo taj 3200+ sa normalnim hladjenjem,ali sam isto razmisljao o 2.5 mobilcu sto cu i uradit kako stvari stoje ..fakat je nemoguca misija sad nac 3200+ ili 3000+ na 400 FSB.
Ma odmah ti nabavi mobilca, jos ako imas dobru plocu... Kao sto Deloren kaze radi na naponu 1.45 tako da i u ovom slucaju dolazi u obzir normalno hladjenje, meni je idle temperatura na 3500+ bila 36 C, a o full opeterecenju necemo (57 C)
dobar clocker je i ovaj moj proc. ide čak do 4 GHz sa 1.5 V (default 1.4V) a taj barton sam vidio kad sam bio u Bihaću u jednoj shopu ali ne sjećam se imena
Ide do 4GHz frekvencija...a temperatura? :lol: Ti se nashao sa Prescotom poredit protiv Bartona :roll:
:mrgreen: Iskusni ne propusta priliku da pokaze svoje kvazi klokerske potencijale. Momak je konvertibilan do bola. :mrgreen: Pitanje za Iskusnog, jesil ikad klokirao harmoniku. :?:
ja idem u muzičku školu i sviram harmoniku i jesam je kloknuo :mrgreen: sad kad pritisnem dugme hori se kuća . I za sleepera nema tečnog helija ali možda nije prescot (jebem ga ja nisam baš toliko siguran) jer svaki program pokazuje "Presccot" ali sumnjam u to jer se ne grije previše (kao northwood) ali opet ima SSE3 instrukcije i sad ne znam jebemu :evil:
To ti je ''Jelah'' jezgra umjesto napregnutog silicija koristen je cista Bosanska Hrastovina. -Jel kad se ugrije pusta etericna ulja?