COD United Offensive Key Generator?!?

Discussion in 'Igre i konzole' started by Inzinjer, Nov 8, 2004.

 1. Inzinjer

  Inzinjer Aktivista

  Pozdrav!!!

  Nabavio sam COD UO ekspanziju.

  U 'Read me' file-u piše da je instalacija originalne verzije neophodna kao i update na verziju 1.4 , da bi se mogla instalirati ekspanzija.

  Ja sam instalirao COD te updateovo na V 1.4 što je potvrđeno ali mi pri samom početku instalacije ekspanzije traži CD key.

  Ja ukucam onaj koji sam ukucao pri instalaciji pune verzije igre COD ali ovaj ga ne prihvata. Onda sam ukucao key koji sam generisao pomoću Key Generatora koji sam nabavio da bi mogao igrati na LOL serveru ( to znači Key Generator koji se koristi za verziju 1.4) ali opet ga ne prihvata.

  Ni na jednom od CD-ova nema nikakvog Key Generatora pa sam uradio igru kod drugogo Net kluba ali i sa njihovim CD-ovima je sličan problem.

  Ima li ko taj Key Generator ili barem da mi napiše jedan CD Key da ga ukucam , a ako nemate gdje se može to nabaviti. Znači , za ekspanziju United Offensive.

  Znači , ja Key Generator koji dođe uz COD 'original' igru imam ( mislim na punu igru , ne na stvarni original) i takođe imam novi Key Generator koji sam nabavio za 1.4 ali ovdje izgleda treba neki novi...
   
 2. ednet

  ednet Aktivista

  74B3-JN4N-4WT4-WRHN-64BF
  Ovaj ja imam i meni radi samo nisam siguran da ces moci na netu igrati sa njim.
  Sretno
   
 3. ming

  ming Veteran foruma

  generirash dva tri puta dok ne upali
  -Usput to si sve mogao napisat u 4 rijeci (a ovako me glava zaboli chitat) sastavljash ko da je pismena vjezba (citav esej)
   
 4. Inzinjer

  Inzinjer Aktivista

  Ej drug sinoć sam kasno došao. Hvala za Key . Igra je fenomenalna. Single Play je bolji od Originala. Ja sam stavio na Hard težinu , i poprilično je i teško . Par puta znam ponavljati jedan dio.

  Grafika 9

  Zvuk 9

  Igrivost 10

  Ukupna Ocjena 9.3 + bonus zbog fantastične atmosfere = 9,5
   
 5. Inzinjer

  Inzinjer Aktivista

  U pravu si . Šti jest, jest.

  tek sad i vidim kako to izgleda. ALi znaš uvijek ima onih koji postavljaju pitanja tipa : ' A jesi li instalirao original COD ?' ili ' A koji si prvi Key ukucao , probaj njega' ... Pa zato ja to malo obrazložim...

  Joj ljudi kad će više taj PES4?
   
 6. ednet

  ednet Aktivista

  Inzinjer jesi probo Medal of Honor: Pacific Assault ?cini mi se da je bolja od United Offensive.Izisla je prije neki dan i na dvd je.