Ovako od neku noc imam opet problema sa PC-em.. Igrao sam hitmana, i PC se restartovao i tad je otprilike sve i pocelo. Danas mi se vec 3 puta desava ista stvar, normalno radi PC, gledam video na youtubeu i odjednom mi monitor postane bijel, onda se vrati slika ali je isprekidana i onda se samo restartuje. Kontam nakupilo se svega u sistemu, oborim sistem, dignem ponovo sistem, ostavim HDD da se formatira medjutim u po frke pojave se crne linije po monitoru i onda slika samo odjednom "pobjegne" ulijevo, tj pomjeri se sve ulijevo, ako ne razumijete sta hocu da kazem lijevi dio desktopa mi dodje otprilike na polovinu dok onaj desni dio zavrsi na drugoj polovini.. Tako stoji par minuta i onda se PC samo reboota. U cemu bi mogao biti problem? Graficka ili monitor? Na graficku jos imam garanciju a i monitoru sam nedavno nosio u servis jer mu je otisao flat kabl ili kako se vec zove tako da mi i to zvuci sumnjivo. Da znam sta da reklamiram.
Re: Crash sistema, cudne linije preko monitora Ja mislim da nije ovo monitor, jer da je on ne bih se PC reboot-o, ovo me najvise vuce na graficku, eventualno napojna/ploca.
Re: Crash sistema, cudne linije preko monitora Napojna nije stara ni 10 mjeseci, kupljena nova u ingelu, nije valjda do nje.. I meni najvise baca na graficku, nista telefon u ruke i zovem didija..