Ovi stvarno ne znaju da ušute kad treba, da čujem dialog ili malo samu igru. Usput, shooting mi djeluje loše urađen.
Evo i ja napokon uzeo da odigram ovaj naslov. Nisam ga htio kupiti na pocetku jer je bio katastrofa.. toliko bug-ova da sam odustao od same kupovine. Poslije sam vise i zaboravio na samu igru. Uhvatim slobodnog vremena, reko da vidim kakva je situacija te kupim igru na sale-u. Sad za sad veoma dobar naslov, mogu reci da sam zadovoljan. Bugova/glitchova uopste nema. Pozitivno me iznadio feature da se pojedini glasovi u igri emituju preko kontrolera.. to sam prvi put dozivio u ovom naslovu, ne znam da li ima u jos nekom?! Sama igra je pre-ogromna i sad za sad ima dosta toga za raditi. Igra nudi izbore prilikom samog story-a ali, ne znam da li ima uopste efekta na daljni tok razvijanja price. Mehanike igre je vrhunska, animacije su odlicne i cini mi se da je studio ulozio itekako dobre $ u sam naslov. Na pocetku moze biti malo spora i ciniti se kao jos jedan genericki zombie shooter ali, definitivno joj treba dati priliku. I ja sam tek par sati u naslovu, vidjet cemo kako ce se odvijati situacija.
Dobar je days gone. Nije remek dijelo, ali vrijedi odigrati. Priča ima samo jedan završetak. Duga je igra pravo, preko 50 sati a ako ideš sve side quests i activities ima još dosta više.
Mene lomi ova igra, moram je ostaviti. Maloumna peripetija sa motorom je deal breaker, plus osrednji gameplay I repetivne misije. Igram jedno dvadesetak sati sve kontam biće bolje, još u igri zombiji, stealth I sve što volim ali dzaba. Sent from my SM-G950F using Tapatalk