Ja stavio Sainza, Russela, Alonsa, Hulk, Ocon Znao sam da ću gubiti ako ne stavim Maxa ali s obzirom da se zna koliko je RB jak trebalo bi da ga svi izbacimo biće zanimljivije Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
I jos jedan zanimljiv podatak je da je zapravo Alonso imao najvise bodova za ovaj vikend (39) ispred Max-a (35), zbog preticanja.
Pa hulk je čudo uradio jedan od najboljih povrataka. Samo na startu krilo razbio i otišla utrka u pm. A i ja sam mislio bottasa ali hulk mi draži pa stavim njega. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Ma nema Haas racepace-a nimalo, gledao sam ih proslu sezonu detaljno, taj tim je raspad zivi. Ni Hulk nece nista posebno uraditi, maksimalno poneki bljesak.
Pa na početku i urade nešto kada im je sve što mogunć staviti od Ferrarija, stave. Development im je čista nula, ove godine će biti lošiji od Williamsa Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
McLaren je loše startao pa se na kraju opet Borio za best of the rest Sezona 23 utrke Williams i hass će nazadovati ovi veći timovi će imati bolji development I to je to. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Sta bi za sutra? Nismo imali kvorum da izbacimo RB? Nece biti toliko zanimljivo zasad, ali hajde mozda se sezona slomi... Sent from my SM-F711B using Tapatalk
Pa izbaci se RB, i onda ce opet svi koristiti "skoro" iste ostale vozace, Aston Martin, pa Ferrari, pa Mercedes. Po meni se vala nista znacajno ne dobiva s izbacivanjem RB. Ovako mozda i jest fora da prevagnu na kraju neke male odluke, sitnice, neki vozaci koji "manje vrijede" u fantaziju i sl.
Nista, idemo onda svi po RB dok ne fulamo pa se opametimo. Evo nisam uzeo Pereza Sent from my SM-F711B using Tapatalk
Druga utrka, ostatak grida je tijesno i zanimljivo, samo da RB nije toliko jak Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Stvarno se isplatio Max-ov kvar Cak i previse daju za preticanja. Da je Stroll zavrsio bio bih u top 1% na svijetu za ovo kolo.
Ja stavio gaslija, ocona, Alonsa, Max i mang. Sad gledam ostala mi postava kao iz Bahreina :/ valjda nisam snimio šta li. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk